Terima kasih kepada yang sudi follow....

Monday, June 28, 2010

Order



Salam..

Sebelum update order.. kat atas tu adalah gambar close-up tempeyek yang aku jual tu yer.. sesiapa yang rasa teringin nak merasa.. bolehlah order.. sila tinggalkan pesanan serta email anda di chat box tu yer.. self pick-up yer.. no delivery ye kawan2..

Harga tempeyek = RM10.00/peket (lebih kurang 50 keping)


Oklah.. kat bawah ni order bebaru ni...

Order dari Laily jiran ku yg begitu setia ngan karipap aku.. (hehe) & kawan ofisnya.. 2 peket karipap kentang, 2 peket karipap sardin & 1 peket tempeyek. TQ Laily.. susah2 tolong bwk kuih2 tu ke opis untuk kawan2.. TQ again!



Order dari Dasila dari Taman Sri Manja (dekat ngan opis aku je rupanya rumah kak Dasila ni..) 8 peket karipap kentang, 1 tray rainbow marble pudding & 2 peket tempeyek. TQ very much kak... sudi order dengan saya..

Terima kasih pada yang sudi order!!

2 comments:

ppb_ppkp said...

ala..xleh delivery ka....perlis jauh sgt ke..heheheheh..baru kata nak order

JaSSNaNi said...

salam kak...

sedapnye makan rempeyek ni...

nanti nak try gak kak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KongsiResepi.com