Monday, October 21, 2013

Tempahan dari peminat apam & rempeyek...

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Niat dihati nak update resepi.. tapi apakan daya.. kerajinan untuk menaip resepi dok dihujung2 sudu je... terkuis sikit terus tertumpah... langsung tak jadi nak update... aduhaiii... minta maaf ye pada semua pengunjung lama & baru yang melawat ke sini asyik dihidang dengan creamy carrot & potato soup ni dah berminggu2 dah ni.. maaf sangat2... Tapi takperlah kan.. mungkin yang datang ke sini untuk mencari resepi2 lama... silakan ambil & silalah mencuba jika sudi ye... resepi di blog MaDiHaA ini semuanya mudah2 belaka.. kalau ada pun resepi2 renyah.. itu mungkin 2 atau 3 tahun yang lalu punya resepi.  Sekarang ni.. tuan blog kurang kerajinan untuk mencuba pelbagai resepi2 cerewet.  Sebab tukang makan kat rumah tu dah berkurang seorang... macam tak berbaloi je kalau buat.  Bila cukup korum (bila anak balik dari asrama).. dah sibuk pula makan kat luar atau tapau makanan kat luar je... jadi bila masa tuan blog nak mencuba resepi baru? hehehee.... Yelah kadang2 nak mkn kat luar tak sampai hati bila anak tak cukup sorang... tungggguuuuuu sampai anak balik dari asrama barulah senang hati dapat makan sama2... itulah namanya ibu & ayah.. sentiasa ingat kat anak2 bila nak makan yang best2 walaupun jauh dimata...

Ok tutuplah kisah merapu... hari ni just nak simpan gambar2 tempahan yang lalu...

Apam polkadot colourful namanya...  Inti campur2 juga.  Adik yang order ni nak juga apam ladybird campur warna biru & merah... jumlah semuanya hanya 100 biji. Terima kasih ye Ila sudi order dengan akak..



Rempeyek kacang tanah... dah lupa berapa bungkus... order masa hari raya baru2 ni... TQ kepada semua yang order..



Closed up rempeyek kacang tanah...  satu peket ada lebih kurang 50 pcs.



Apam polkadot inti coklat.. 50 biji kesemuanya.. order dari jiran berdekatan rumah.  Terima kasih Ani sudi order.


Kepada yang teringin nak order product MaDiHaA jangan segan2 sms/whatsapp nombor telefon yang tertera di sebelah kanan tu ye.  Terima kasih!

8 comments:

Cendana Kasih said...

aduh...teringinnya nk order rempeyek..saya mmg peminat rempeyek, tp malas nk buat..selalu beli kena yang tak sedap.. kalo datang bukit jalil/puchong, bgtau lah yer..nk selit2 order

tun_telani said...

salam kak madihaa.. perlu kerajinan yg tinggi betul nk siapkan order apam comel2 nih.. tun yg nk buat mkn sendiri2 pon malas betul nk mengadap sebijik2. huhu

Bicara Kak Noor said...

salam Madiha, akak bekenan kat rempeyek tu, suka makan tapi malas nak buat heee kalau dekat bleh tempah ni

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Sedapnya rempeyek kcg tu..klu dpt mmg tak henti2 mengunyah :D

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantik Dan comey apam polkadot tu Madiha.. rempeyek tu jual juga ye... kalau dkt akak dah oder sebalang tu, akak suka rempeyek.. ;)

Mas said...

mengancam rempeyek tu kak....

ALoNa CintamaniszLite said...

uii...rempeyek pun akak buat jugak??
makk aii...sy ni kagum betul ngan orang yg cekap dan pandai dlm bab memasak ni...kagum...kagummmm sgt.

Ibu Aina Iman said...

kak,

nk gak order rempeyek tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...