Wednesday, October 2, 2013

Tempahan puding & apam... TQ Allah!

Assalamualaikum...


Bismillahirrahmanirrohim.... Ya Allah.. hampir sebulan tak update blog.  Rindu yang amat2 rasanya.  Dah rasa macam tak reti nak mulakan macam mana.. taip2 padam, taip2 padam.. hehe.. Terima kasih pada yang bertanya mengapa lama tak update.. Bukan tak nak update.. tapi apakan daya.. bila gadget rosak semua kerja tak boleh buat. hehe.. Sebenarnya lappy kat rumah rosak tak boleh nak on.  Cooling system ada masalah & ada masalah juga kat motherboard.  Bila lappy takde.. tak dapat ler nak update blog ni sebab biasanya gambar2 dari handphone ku bluetooth ke lappy dulu kemudian barulah boleh edit2 sikit.  Dua tiga hari lepas baru je pandai sync gambar2 dari handphone ke facebook.. makanya.. barulah boleh upload gambar2 yang ada. Jadi untuk permulaan.. update dulu tempahan2 yang lalu dari customer2 MaDiHaA. Terima kasih buat semua yang menempah ye.

Suka sangat dengan kombinasi warna ni... sweet sangat!


This one too... so sweet!


Tempahan dari Aini 200 apam polkadot nak dibawa ke Dungun, Terengganu katanya ~ TQ Aini..


Repeat oder dari kak Sheila.  Last minute order ni.. (merayu2 okeh.. heheh) ~ 2 tray puding roti marble coklat. Terpaksa buat dalam bekas bulat sebab takde bekas 4 segi.  Buat petang balik kerja... Kak Sheila nak datang ambil malam.. nasib baik sempat beku.. itupun rasanya dalamnya belum betul2 beku.. kalau guna tray biasa takut tak sempat beku & susah pula nak transfer dlm tray plastik biasa... TQ kak sudi order.. sanggup redah cari rumah.. biasa ku kena hantar ke KL dengan sedikit delivery charges.. hehe..


Tempahan dari Amisah.. kawan ofismate.. 100 apam ladybird, 1 tray puding marble pelangi & 1 tray puding roti marble coklat. ~ TQ Amisah!



 Tempahan dari adik manis ni.. aduhai.. lupa dah namanya.. maaf ye dik.  50 apam polkadot, 50 apam ladybird dan 1 tray puding roti coklat marble. ~ TQ very much dik..


 Repeat order dari Anje yang selalu sangat order apam ni untuk makan2 kat ofis dia.  TQ so much Anje ulang order lagi..

Terima kasih!

9 comments:

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah kak...ramai pengemar apam lady bird ni...tempahan tak putus-putus jua...

puding tu buat nur tergoda kak...cantik kalernya

ummiaisyah said...

dh lama tak buat apam pokodot..tp kalo buat pon x comel cam ni...pandai akak bancuh kaler!

Bbwana adienia said...

wah..murah rezeki akak ya..moga terus maju dan maju kak..

Cheida_Mymee said...

suka sgt lady bird akak! comel!

Ummi said...

Assalam Ratna, salute tul dgn Ratna, kerja pun still boleh layan tempahan...akak tumpang sonok tengok...apam tu makin sehari semakin comeeyyy ^__^

Rohah said...

tabik utk akak yg brkerja..sy duk umah pun duk saje2...
semoga bertambah maju bisnesnya...

zana fahmi said...

Sama la kita Rohah..hehe..
Madiha apa khabar? sorry lama kakpb tak jengah sini. Nak tau kenapa? account google kakpb tak boleh komen kalau guna tablet dan S3 kakpb tu, geram betul la. Baca boleh. Ni guna pc kat rumah pun kjp2 je, kalau duduk dpn pc maunya 2-3 jam, tak masaklah kita dik oiiii..

Zalikha Razali said...

salam. mcm mane nk order ya

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

Zalikha Razali : boleh sms/whatsapp akak 019-3171150 untuk tempahan ye. t.kasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...