Friday, June 27, 2014

Pulut Kuning Berhias *Tempahan*

Assalamualaikum & salam sejahtera....


Tak sabar rasanya nak menunggu tibanya Ramadan.  Berdebar2 rasa dihati apakah ada rezeki ku untuk tahun ini?? Ya Allah semoga ku dipanjangkan umur & masih ada rezeki untukku menikmati indahnya beribadah di bulan Ramadan MU yang mulia itu... amin ya rabbal alamin...


Seperti kebiasaan.. Jumaat hanya berkongsi gambar tempahan ye.  Tempahan di awal bulan Jun dimulai dengan tempahan Pulut Kuning Berhias dari Puan Hasni.. Terima kasih Has sudi menempah... jauh pulut ni 'makan angin' sampai ke Jeram... hehe.. Has menempah untuk sambut besday adiknya (kalau tak silap). Celebrate kat restoren yg femes kat Jeram tu... aiii... pulut kuning ku dah sampai Jeram.. tuan buat pulut tak merasa lagi ke Jeram tu... hehehe....


Senang buat order Has sebab Has kata design dia tak kisah... ikut MaDiHaA lah nak deko macamana pun... alhamdulillah.. inilah hasilnya... Terima kasih ye Has...

7 comments:

Fazleyatul Aini said...

cantik menarik tertarik !!!

Phong Hong said...

Cantik!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Simple tapi cantik :)

LiNa_Pg said...

Cantik menawan gitu..angle atas..
Selamat berpuasa kat madihaA sekeluarga

Bbwana adienia said...

cantiknya..selamat menyambut ramadhan ya kak madihaa..

mama sara nur said...

Selamat berpuasa k madiha

Cantik pulut berhias ni
Pulut sy blh tp bab hiasan tu x reti
Wat bunga dgn apa tu k madiha

Ummuafiq Hashim said...

lapis dengan apa kat dalam tu... brp rm?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...