Tuesday, August 26, 2014

Tempahan...

Assalamualaikum & salam sejahtera...



Masih lemau2 lagi nak update resepi.. jadi hari ni update tempahan je lah dulu ye... Ada kerajinan & masa terluang nanti MaDiHaA update resepi pulak..

Terima kasih pada semua customer yang menempah.  Segala kekurangan mohon dihalalkan dunia & akhirat ye..


Tempahan Puan Syida yg dah beberapa kali menempah apam ni.. t.kasih banyak Syida.. maaf tak dpt buat warna permintaan oren tomato.. huhuhu..  Warna tu je yg jadinya.. tak pandai sangat nak bermain dgn warna..





Ini tempahan Puan Yas... terima kasih Puan..




Ini pula tempahan dari Puan Azizah.. Puding sagu mutiara... TQ puan..

Terima kasih semua ye..

4 comments:

Umie Jazz said...

Assalamualaikum madiha..sedapnya nmpk puding sagu mutiara tu...;)

ummi aqilah (LM) said...

Cantik apam tu kak.. Tak reti saya nk melukisnya. Comelnya nmpk

Ania said...

Halo, salam kenal!
Saya baru menemukan blongnya, keren dan enak;)! Saya lihat bahwa Anda upload banyak foto makanannya. Apa Anda mau mengembangkan blognya lagi?
Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Kami tidak terhapus filenya dengan waktu batas. Tolong coba servis kami tanpa registrasi dan tolong kasih tahu pendapatannya.
Jika ada pertanyaan hubungi saya aja: dewi.aja@kumpulbagi.com
Salam

Siti Khairani said...

Salam perkenalan........sedapnya.kalau ada order ke Shah Alam boleh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...