Friday, November 7, 2014

Pulut Kuning Berhias Perkahwinan *Tempahan*

Assalamualaikum & salam sejahtera...


Hari ni belum ada resepi lagi... huhu... mood nak update resepi masih belum mari... malas betul nak tepek resepi sekarang ni.. Takpelah ye.. cuci2 mata dengan gambar pulut kuning berhias yang MaDiHaA buat baru2 ni ye...


Tempahan kali ni dari kawan di Facebook untuk majlis perkahwinan adik lelaki beliau.  2kg beras pulut digunakan untuk saiz loyang 10" x 10". TQ Zana sudi menempah dengan akak.  Segala kekurangan mohon dihalalkan.. Alhamdulillah.. Zana cakap sangat berpuas hati.  Lega mendengarkannya.  Hiasan pulut kali ni sangat2 simple. Tidak menggunakan banyak bahan.  Hanya menggunakan serunding daging, timun, carrot, telur puyuh & telur ayam.  Walaupun tidak gunakan banyak bahan tapi alhamdulillah... hasilnya sangat memuaskan hati MaDiHaA.


Jika ada yang nak menempah pulut kuning berhias boleh hubungi MaDiHaA ye.  Tapi hanya pada hujung minggu saja MaDiHaA boleh terima.  Weekdays memang tak dapat buat sebab MaDiHaA bekerja.  Jangan segan2... sms/call/WA MaDiHaA di 019-3171150.  Lokasi Bandar Sunway, PJ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...