Terima kasih kepada yang sudi follow....

Thursday, March 18, 2010

Tempahan yg lama2.. hehe..

Hari ni saja nak masukkan gambar tempahan2 yg dah lepas ni.. terlambat sudah.. heheh.. maklum tuan rumah ni bz sangat ngan tugasan harian & juga dengan 'rumah' lagi satu (fp ler).. sampaikan rumah baru terbengkalai.. selalunya org lebih seronok layan rumah baru kan.. ni terbalik kot pulak.. hehehe.. mana2lah.. janji ada kenangan yg boleh diabadikan kat sini.. layan jelah seadanya..

Ini kek yang ditempah melalui sujah dari staff bank kat State PJ. Terima kasih pada yang sudi order. Maaf jika ada kekurangan.. sebabnya.. akak ni masih dlm proses belajar lagi.. deko pun tak pandai..



Popia ni pun order dari orang yang sama. Popia ni aku buat belum goreng serta sos nya saja.. petang baru makcik ku tolong gorengkan sebab order ni nak guna pukul 4 ptg... aku kan kerja.. so pagi2 tu.. just hantar kek & popia mentah ni ke rumah sujah. Petang tu barulah sujah tolong gorengkan sekalian ngan karipap yg sujah buat sendiri. org yg order tu pegi collect kat rumah makcik ku.





Ni karipap order dari jiran depan rumah. 50 biji semuanya.. tq lily sudi order.




Ni pula.. krim puff yang makcik tempah untuk mesyuarat persatuan penduduk di Kawasan Melayu PJ.

1 comment:

Ouled Kenitra said...

aiseh, ada rumah baru pulak ropanya.....


kenitra1975.fotopages.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KongsiResepi.com