Thursday, June 20, 2013

Tempahan Apam Polkadot & Ladybug, Creampuff & Sandwich ~ Terima Kasih ya Allah rezeki dariMu..

Assalamualaikum & salam sejahtera....



Hari ni tiada resepi yang nak dikongsikan.  Minggu lepas sibuk sangat menyiapkan tempahan pelanggan.  Masak pun yang simple2 je.  Jadi Hari ni sekadar update beberapa tempahan baru2 ni yang tak putus2 sejak hari Sabtu, Ahad dan Isnin.  Syukur alhamdulillah di atas rezeki yang Allah berikan melalui tempahan2 dari customer yang sudi menempah ni...   Terima kasih juga diucapkan kepada semua yang membuat tempahan ni ye.. Jika ada yang terkurang MaDiHaA mohon di halalkan dunia & akhirat..

Masa dapat order yang berderet ni lah yang MaDiHaA berdoa sangat2 mohon Allah berikan kesihatan & kekuatan supaya dapat siapkan semua tempahan yang diterima.  Takut sangat kalau2 tiba waktu nak siapkan order kita pula tak sihat macam waktu balik kampong tempohari...

100 biji Apam Polkadot dengan aneka filling order dari Anje yang dah beberapa kali mengorder dari MaDiHaA.. thank you for your support Anje... Anje jadi customer tetap akak dah ni.. siap promote pula pada kawan2nya.. TQ dik..

Selain apam.. Anje order juga 50 biji creampuff.. alhamdulillah.. ada repeat order lagi lepas tu.. terima kasih Anje..



Tempahan Sandwich sardin & telur yang digabungkan dalam satu bekas.  Terima kasih pada yang order ni ya ... ini pun customer tetap juga ni.. dah beberapa kali order melalui makcik MaDiHaA..

100 pek kesemuanya...


50 biji Apam Ladybug order dari Yani... ada kesilapan sikit masa siapkan order Yani ni.. entah macamana boleh terkurang 5 ekor ladybug.. dah tersilap kira.. jadi terpaksalah ganti dengan 5 biji apam polkadot untuk cukupkan 50 biji... huhu... maaf ye Yani... Tapi Yani ni baik orangnya.. lepas dah sedar atas kesilapan tu.. MaDiHaA telefon minta maaf dengan dia sebelum dia datang ambil kuih.. dia cakap ok je kak.. dia tak kisah.. huhu.. terima kasih ye Yani..


Sebagai menebus kesalahan yang MaDiHaA buat.. MaDiHaA bagi lagi extra 6 biji apam polkadot.. heheheee...


Ini pula order dari kawan Anje... 100 biji juga... terima kasih Shila...


50 biji Apam Polkadot repeat order dari officemate Asmah... katanya anak2nya tak cukup makan yang dia order 100 hari tu sebab masa tu dia bawak makan kat rumah mak angkat dia.. hehe.. TQ Asmah..


Dan yang terakhir order dari Yus 100 biji juga... Terima kasih Yus sudi order dengan akak...

Jika ada yang berkenan nak order untuk apa2 majlis.. bolehlah order melalui nombor telefon yang tertera kat sebelah kanan tu ye.  Tapi dengan syarat sila datang ambil sendiri ye.. MaDiHaA tak buat delivery.. harap maklum.

15 comments:

mama sara nur said...

assalam kak madiha
alhamdulillah rezeki kan k.madiha
semoga bertambah tempahannya kelak
comel2 apam nya tu

Qhaifa Nur said...

moga dimurahkan rezeki lagi..
raya pasti banyak tempahan...

Lydia Miza said...

Murah rezeki akak! Berbunga hati saya tgk apam tu warna warni

JaSSNaNi said...

assalamualaikum kak.. sihat?
sporting kan yani.. nasib baik dia paham.. tak sengaja kan.. :)
banyak order akak.. apam akak semua nampak gebu belaka.. teringin pulak nak godak apam tu cuti ni..

Bbwana adienia said...

salam kak madihaa..

seronoknya tengok banyak tempahan akak..alhamdulillah murah rezeki..moga bertambah maju ya kak..

Mohd Islam said...

Assalamualaikum,

Iklankan barangan yang anda ingin jual atau iklankan perniagaan anda di laman web www.produkmuslim.info

Terima kasih

Mas said...

assalamualaikum kak..
alhamdulillah....
moga dimurahkan rezeki lagi..
gebu2 apam polkadot akak tu...cantikkkkk

Amie said...

Syukur Alhamdulillah... makin berderet2 tempahan diterima... moga Madiha terus diberi kekuatan dan kegigihan untuk berkecimpung (walaupun sambil-sambilan) dqlqm dunia bisnes ni... take care!

Salmi Khairil said...

gebusnya kak,syukur..rezeki dariNYA

ALoNa CintamaniszLite said...

kak...gambar ni membuatkan sy pun teringin nak oder...uwaa...apa kan daya, jauh laa...
nanti laa kot2 ada wat gathering kawan2..leh oder, ye..

Nooriah Abdullah said...

tahniah Madihaa semoga bertambah tambah murah rezeki nanti cantik apam nya gebus gebas je kan

cik cek said...

Madihah...alhamdulillah rezeki allah...bz mummyyyy...

sarah said...

nak tanya kak stay kat mana?kalau nak order penghantran camna atau semua cod jer..sy stay kat kulim..

Azueriena Norash said...

cantik & Gebuss sgt apam polkadot kak madiha nie....suker lahh azue nengok kak...gerammm sgtt

Zalikha Razali said...

salam. mcm mana nak order ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...