Wednesday, July 10, 2013

Selamat Menyambut Kedatangan Ramadhan.. Selamat Berpuasa...

Assalamualaikum kepada semua muslimin & muslimat sekalian...



Jika dipanjangkan umur.. bertemulah kita dengan bulan Ramadhan pada hari esok.  Bulan yang dinanti2kan oleh semua umat Islam.. bulan yang sangat bererti.. yang mempunyai kelebihan & keberkatan antara bulan2 yang lain.. bulan yang sangat2 dimuliakan.. 



Di kesempatan ini MaDiHaA ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat Islam diseluruh Malaysia khasnya & buat semua umat Islam diseluruh dunia amnya.. Marilah kita bersama2 mempertingkatkan amalan & ibadah di bulan yang mulia ini.

MaDiHaA juga dengan rendah hati memohon ampun dan maaf dari teman2 seandainya sepanjang menulis entry di blog ini ada teman2 yang terguris hati dengan coretan yang dipaparkan baik yang disengajakan maupun tidak sengaja.  Begitu juga dengan semua customer yang pernah membuat tempahan kuih muih dengan MaDiHaA seandainya ada sebarang kekurangan.. mohon dimaafkan & dihalalkan segalanya ye.  Yang baik itu dari Allah & yang buruk itu datangnya dari MaDiHaA sendiri.. 

Selamat menunaikan ibadah puasa buat semua teman2..

21 comments:

Fazleyatul Aini said...

selamat berpuasa kak =)

Cida de' Nuanza said...

selamat berpuasa kak...
mohon maaf andai ada kata yg menyinggung hati akak selama kita kenal :-)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Slmt menyambut bulan ra,mmadhan & slmt berpuasa juga.

LiNa_Pg said...

Assalam kak MadihaA..selamat menyambut Ramadhan buat akak sekeluarga juga

hazila said...

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak buat Madihaa sekeluarga.

ady said...

salam
selamat berpuasa buat madihaa sekeluarga

mama sara nur said...

selamat berpuasa k madiha
syukur kan masih diberi peluang
sama kak puasa thn ni berbeza sgt dari dulu2,rasa lain dgn ayah sy yg tak blh puasa mcm dulu
awal2 puasa pulak asben outstation he hee

Gee® said...

Selamat Berpuasa MaDiHaA...

Asyifa Mustaffa said...

selamat berpuasa kak...
mohon maaf juga...

Qhaifa Nur said...

selamat berpuasa kak..
moga dipermudahkan segalanya...

Liza said...

Selamat Berpuasa jugak buat Madiha n family, semoga amalan kita semua akan diterima olehNya..Aamiin

Cik Nor said...

selamat berpuasa juga

Rohah said...

salam ramadhan kak..mudah-mudahan dipermudahkan urusan kita di bulan yg mulia ini..

ieda immi said...

mohon ampun juga kak !

Mas said...

Selamat berpuasa buat akak sekeluarga...

lieyalatif said...

salam ramadhan buat akak sekeluarga...semoga ramadhan kalini memberi keberkatan kepada kite dan kite mendapat rahmat dari NYA...in sha Allah.....

bulan2 puase ni makin rajin laa lieya cari resepi kat blog akak ni nanti heheehehe

Mamasya said...

Salam Ramadan Ratna
Selamat berpuasa Ratna & famili. mohon maaf juga jika ada salah dan silap.
re; tkasih atas ucapan. mmg nasiblah anak2 kita dpt kek bday lambat....hi..hi.tp yg penting ada juga kek bday...tanda ingatan dan kasih syg. InsyaAllah hujung july ni balik Msia.

tun_telani said...

Selamat berpuasa kak madihaa.. semoga ramadhan ini lebih mendekatkan kita kepadaNya.

Emy Omar said...

Selamat berpuasa kak..semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna dari tahun sebelumnya ye

ALoNa CintamaniszLite said...

Salam Ramadhan..
Selamat berpuasa kak....

lala yusof said...

selamat berpuasa kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...