Friday, March 28, 2014

Rezeki yang tak pernah putus... Alhamdulillah.. Terima kasih..

Assalamualaikum & salam sejahtera....
KEEP PRAYING FOR MH370.....


Lama rasanya tak update blog ni.. Perasaan tiba2 rasa down sangat gara-gara berita pasal MH370.  Sedih tak terkata hingga tiada mood untuk update blog.  Tak sampai hati nak berkongsi kegembiraan (kongsi resepi atau kongsi gambar yg lain) sedangkan ada insan2 yang sedang bersedih.  Marilah kita sama2 mendoakan moga misi pencarian kotak hitam & bukti2 yang lain dipermudahkan... Amin...

Minggu lepas tak sempat nak update tempahan.. Tak sempat nak edit gambar2nya.  Biasanya MaDiHaA update tempahan setiap hari Jumaat kan... Tak kisahlah tu kan.. Hari ni pun Jumaat juga.. baru ada kerajinan sikit & baru rasa rindu nak update blog walaupun hati masih bersedih.  

Kat bawah ni ada beberapa order atau tempahan yang telah MaDiHaA siapkan untuk customer2 yang sudi menempah dengan MaDiHaA. Alhamdulillah... syukur sangat2 dengan rezeki yang tak pernah putus ini.  Allah permudahkan segalanya.  Terima kasih buat semua yang sudi menempah.

Tempahan dari Kak Mas. Memberanikan diri & cabar diri sendiri ambil tempahan yang agak banyak ni walaupun tau semua kerja memang buat sendiri semuanya dari A sampai Z. hehehe....  Alhamdulillah dapat siapkan sebelum customer datang ambil kat rumah. Terima kasih banyak2 pada Kak Mas yang sudi order.  Kak Mas minta buatkan 2kg pulut kuning, 2 ekor rendang ayam, 2 loyang puding roti & 50 biji kuih cara berlauk.... Syukur Kak Mas berpuas hati..


Terima kasih Kak Mas...


Tempahan dari Jamilah.. Kek Coklat Moist dengan deko simple2 je...  itu je yang mampu dibuat sebab masa terhad ada hal yang nak diuruskan.. hehe... TQ Jamilah sebab repeat order lagi... dulu pernah tempah Kek Coklat Moist deko Minnie Mouse utk anak sulungnya.. kali ni utk anak yg no 3 pulak... tapi memang dah cakap awal2.. tak sempat nak deko beria2.. Dia pun tak kisah.. katanya janji kek coklat tu sedap pun dah cukup.. hehe..
 

Ini pula tempahan dari Kak Yaty 50 pcs apam polkadot...  50 pcs lagi tu tempahan dari Maria.. tapi sayangnya bukan rezeki Maria sebab dia ada masalah sikit nak datang ambil.  Janji asalnya memang dia cakap boleh datang.. tapi keadaan pulak tak mengizinkan.. Memang takde rezeki Maria & keluarganya yang datang hantar pengantin nak merasa.. Maria suruh sedekah je apam ni pada sapa2.. akak minta halal ye Maria..


300 apam ladybug merah tempahan Maheran & kawan2nya.  Maheran dah beberapa kali juga menempah kuih sebelum ni.  Terima kasih Maheran repeat order..

Ini pula tempahan kali ke dua dari Syida.. Kali ni nak bawak balik ke rumah mertua.  Alhamdulillah lega dapat feedback positif dari Syida...

T.kasih banyak2 Syida yang baik hati... :-)

Terima kasih pada semua yang sudi menempah dengan MaDiHaA...

7 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah.. byk rezeki Madiha ye ;)

LiNa_Pg said...

Alhamdulillah...rezeki tak pernah putus...

MH370 seolah2 telah membawa seluruh jiwa raga rakyat Mesia terbang bersamanya...yg tinggal hanya jasad di sini...
PRAY for MH370

Honey said...

Order dari Puchong Prima? Jauh tu dari PJ

Kakizan Omar said...

Alhamdullillah kak.. rezeki datang dariNya kerana keistimewaan dan kelebihan yang ada kat akak pun dariNya.. bukan semua orang ada tau.. tahniah kak.. banyak2 bersyukur.. :D

zila norazila said...

alhmdulillh kak..rezeki allah sentiasa ada..smoga biz smkin brtmbh..:)

Amie said...

Ahamdulillah...
mudah-mudahan bisnes terus maju, sentiasa sihat dan bersemangat.

Yana Shaiful said...

Alhamdulillah..moga biz akak makin maju..tringin jgk nk rs air tgn akak ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...