Terima kasih kepada yang sudi follow....

Tuesday, July 20, 2010

Order Minggu Lepas

Pagi2 ni.. masukkan dulu order minggu lepas... ada masa nanti masuk resepi pulak.. sebelum tu.. nak buat pengumuman sikit... KEPADA YANG BERMINAT DAN KHUSUS KEPADA YANG BOLEH DATANG AMBIL SENDIRI SAHAJA.. SEKIRANYA NAK ORDER TEMPEYEK KHAS UNTUK HARI RAYA.. SILA ORDER SEGERA KERANA ORDER UNTUK HARI RAYA AKAN DITUTUP PADA 1HB OGOS 2010.

EMAIL : ratna@zagro.com
LOKASI SAYA : PETALING JAYA/ BANDAR SUNWAY.
TERIMA KASIH.

Harga tempeyek kacang tanah = RM10.00/peket (50 keping)
harga tempeyek ikan bilis = RM10.00/peket (50 keping)




12/7/2010
Order dari my auntie untuk Nutri Metic, PJ ~ 1 tray Puding Marbel Pelangi. Aku cuma buat puding je.. makcik masak nasi & lauk pauk utk N.Metic yang memang selalu order/cater dari makcik..



12/7/2010
Order dari cikgu2 sekolah menengah di Puchong (tak sure nama sekolahnya) 10 peket tempeyek (yg 50 keping) & 4 peket tempeyek (yg 25 keping). Order ni melalui isteri my bos (cikgu) yang tolong promote tempeyek aku jual ni kat sekolah yang dia mengajar. Bila semua rasa.. dan2 tu juga cikgu2 kat situ nak order.. Sebenarnya sebelum ni aku dah pernah bagi my bos tempeyek ni.. lepas tu wife dia bawak pegi sekolah.. cikgu2 yg tengok dah berkenan.. tapi tak berani nak makan/order sebab takut tak halal (coz bos aku kan Cina) so dorang ragu2 ler takut bukan melayu yg buat.. hehehe.. lepas tu.. yg terbaru ni.. bos aku beli sepeket aritu dia suruh aku letak label & nama untuk menyakinkan cikgu2 tu yg tempeyek tu bumiputra homemade.. off course ler tempeyek org melayu yg buat kan? tak tau ler kalau2 ada Chinese yg terer wt tempeyek ni.. ngeeee.... apa2 pun... thanks to my boss & isterinya yg bersusah payah tolong promote tempeyek tu.. thanks gak utk cikgu2 semua yg sudi order.. kalau nak order untuk raya.. sila order sebelum masuk bulan Ogos yer..



18/7/2010
Order dari Along Ayu, Ampang (thanks pada adik along ~ zie kerana betulkan akak.. hehe). 8 peket karipap sardin, 1 tray kuih lapis pisang & 3 peket tempeyek. Mula2 masa menempah Along nak 2 peket tempeyek je... lepas tu bila dia sampai rumah dia tanya kalau2 ada lagi ekstra tempeyek. Mujur ada lagi 1 ekstra.. so.. malas dah nk amik gambor lagi sebab semua dah masuk plastik.. hehee... terima kasih ye along sebab sudi order kuih muih dengan saya walaupun along dok jauh nun kat Ampang.. tapi sanggup datang ambil sendiri walaupun tak pernah sampai Bandar Sunway ni.. mintak maaf sebab terpaksa tunggu lama utk dapatkan giliran karipap tu.. & maaf juga sebab kuih lapis tu kurang menarik pulak warna lapisan atasnya.. tak tau kenapa.. tersilap pilih pisang ke apa.. harap along puas hati ye..




Terima kasih kepada semua yang sudi order produk2 MaDiHaA.

4 comments:

geraugebang said...

banyaknya makanan kat sini, hari ni...kenyang tengok

MaDiHaA said...

GERAUGEBANG: sesekali byk... selalunya sikit jek.. hehehe...

kakzie said...

akak,
saya adik alongayu..kami duk ampang kak bukan keramat hehehe...
memang sedap giler kuih lapis pisang tu..lepas bagi sikit2 kat jiran tetangga,selebihnya kami akan adik beradik...yg banyak makannya saya ler.memang sedap.dan tak rugi kami pergi amik jauh2...

karipap akak pun memang sedap...kata along may be dia nak order lagi untuk stok berbuka bulan puasa..hehehe

MaDiHaA said...

KAKZIE: salam zie.. alamakk!! silap tempat ehh.. tulah dok tulis tak rujuk nota.. hehe.. sory ye zie.. nanti akak edit balik.. syukur alhamdulillah kalau semua kuih2 tu sedap & kena dengan selera zie sekeluarga. Cuma akak kurang puas hati dengan kaler permukaan atas lapis pisang tu.. tiba2 bertukar kaler.. sepatutnya kaler kuning.. aduhaii.. mujur ler rasanya tak bertukar (jd tak sedap).. hehe.. nak oder lagi? kalau keadaan mengizinkan.. insyaAllah.. takut tak sempat nak menggentel aje ni.. hehe.. apa2 pun.. thanks ye dik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...