Terima kasih kepada yang sudi follow....

Monday, July 12, 2010

Order sepanjang minggu lepas

Update order sepanjang minggu lepas...

Alhamdulillah syukur dengan rezeki yang datang.. rezeki tidak datang bergolek tanpa usaha yang keras. Alhamdulillah kerana kesihatan yg mengizinkan untuk aku siapkan/lunaskan order2 sepanjang minggu lepas.

5.7.2010
Order dari Fiza Nordin, Puchong http://fiza-on9booth.blogspot.com/. 1 peket tempeyek kacang tanah & 1 peket tempeyek kacang dhal. Berjumpa ngan Fiza kat sekolah Assunta masa nak pegi ambil report card. Kebetulan anak Fiza pun sekolah yang sama. TQ Fiza sudi gak nak merasa tempeyek yang akak jual ni. Terima kasih gak sebab susah2 bagi akak tempoyak yg Fiza bawak dari kampong tu yer..



6.7.2010
Repeat order dari Kak Filza, Cheras. 5 peket tempeyek. Kali ni kak Filza datang ambil kat ofis pulak.. jumpa gak akak cari opis saya.. memang cekap betul akak ni tau... T.kasih ye kak sudi order lagi tempeyek dengan saya.


6.7.2010 (malam)
Order dari Linda (Iskandar Irfan). 2 peket tempeyek untuk percubaan katanya. Terima kasih ye Linda sudi mencuba tempeyek akak ni.. Kalau sedap bolehlah order lagi..


7.7.2010
Order dari Sujah & kawan2 6 peket, dari Mr. Yang (my boss) 1 peket & 1 peket lagi tu aku punya sendiri.. hehehe.. lupa lak nak asingkan.. kekeke.. Thanks Sujah & thanks gak to my boss.. (siap amikkan order lagi utk aku... next week lah update yer)


7.7.2010
Order dari kak Yati Damira (tauke kek Bangi) http://damira.fotopages.com/?&page=0. 3 peket karipap kentang & 2 peket karipap sardin. Masa kak Yati datang ke PJ untuk collect karipapnya.. tiba2 je hujan turun dengan lebatnya menyambut kedatangan kak Yati. Kasihan sungguh kak Yati. Hanya sempat berborak sekejap jer dengan kak Yati kat stesen minyak Shell.. dpt gak akhirnya kita bertemu ye kak.. ni semua gara2 karipap.. hehehe.. T.kasih kak sebab sudi order karipap saya tu.. & t.kasih tak terhingga sebab bagi coklat utk anak2 saya... sedap sangat!!



10.7.2010
Order dari Aza, Subang Jaya. 2 tray puding marbel pelangi, 60 biji karipap, 1 kg roti jala & 1 ekor kari ayam + kentang. Terima kasih tak terhingga buat Aza yang sudi order dengan akak sebahagian kuih muih dari air tangan akak untuk merealisasikan majlis di rumah Aza tu yer. Jika ada yang kurang akak minta maaf & akak minta halal dunia akhirat yer.
Kat bawah ni kuih muih yang Aza order..
2 tray puding marbel pelangi.. sebelum & selepas dipotong




60 biji karipap


1 kg roti jala


1 ekor ayam kari + kentang


Setelah dihimpunkan..inilah hasilnya.. senang hati dapat siapkan order Aza mengikut masa yang ditetapkan... thanks ye Aza..



11.11.2010
Dan yang terakhir untuk minggu lepas.. dari Laily jiranku.. 2 peket karipap kentang just utk goreng minum petang agaknya. Thanks ye Laily... nasib ada extra stok utk awak semalam.. hehe..


Setakat ini saja order minggu lepas.. Terima kasih tak terhingga kepada semua yang sudi order product MaDiHaA..... jika ada sebarang pertanyaan.. sila email ratna@zagro.com

1 comment:

Lovely Kitchen said...

Alhamdulillah murah rezki kak...semoga akak di beri kesihatan dan dapat mengambil tempahan...

psst: kagum dgn kerajinan akak menyiapkan tempahan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KongsiResepi.com