Terima kasih kepada yang sudi follow....

Monday, July 5, 2010

Dapat Order Lagi.. Alhamdulillah..

Salam pagi Isnin buat semua...

Hari ni aku half day.. Petang nanti kena pegi sekolah anak sebab ada hari terbuka untuk bertemu guru & ambil report card.. So pagi ni hanya sempat update order yang masih belum di update ni. Layan ajelah yer.. Alhamdulillah.. syukur sangat2 dengan rezeki yang datang...

Kat bawah ni.. 6 peket tempeyek order dari Kak Filza dari Cheras. Kak Filza datang rumah collect tempeyek bersama dua orang anak daranya yg comel2... Aku turun hantar tempeyek tu ke kereta kak Filza sebab kat rumah aku tu susah nak dpt parking kalau mlm2.. Terima kasih kak sudi order.. kalau ok dengan citarasa akak.. bolehlah order lagi.. hehehe.. Hmm.. bila aku dah balik rumah.. baru aku perasan yang anak dara Kak Filza tu rupanya pernah berlakon dlm TV... cerita apa eik.. tak berapa ingat.. kalau tak silap dlm cerita Ayyad kot.. (betul ke ni kak?) patutlah bila tengok anak dara kak Filza tu rasa mcm familiar aje...



Ok.. ini pula order dari Laily jiranku yg dah selalu order itu... 6 peket karipap inti sardin. Katanya karipap ni untuk majlis makan2 bersama adik beradiknya sempena sambutan besday yg dibuat serentak untuk bulan ini. Selain karipap.. Laily order juga roti jala & kari daging. Tapi karipap ni Laily ambil sehari awal sebab senang katanya dia nak goreng nanti. Roti jalanya.. esoknya (3/7/2010 - Sabtu) baru aku buat..



Dan kat bawah inilah dia roti jala & kari daging yang Laily order. Kalau dulu Laily mintak buatkan kari ayam.. kali ni nak kari daging pulak. Tapi kari kali ni macam tak berapa naik minyak pulak.. hehehe.. sori ye Laily.. ni bukan kedekut minyak tau.. dah boh 5 senduk besar dah tau.. tp tak tau ler naper nak mau naik minyak.. agaknya.. santan yg dibeli tu tak cukup lemak kot... harap Laily & family puas hati ye... mintak maaf jika ada yang terkurang..


Terima kasih buat Kak Filza & juga Laily yang tak putus2 order dengan kita.. moga dimurahkan rezeki awak sokmo ye Laily..!

2 comments:

JaSSNaNi said...

salam k. madiha... :)
oooo dah amik report kad ye sekolah kakak dini?? kat sini lom lagi.. tak dengar berita and tak dapat surat jemputan lagi pun.. :D

kak... banyak dapat order.. alhamdullillah.. :D masyukkkk..

Ida Ddapur said...

Alhamdullilah..moga rezeki akak bertambah2 la lagi..sedapnyer tempeyek tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...