Terima kasih kepada yang sudi follow....

Wednesday, September 28, 2011

Tempahan Puding...

Assalamualaikum....

Pagi2 ni.. masuk n3 tempahan jelah dulu yer.. kalau ada masa nnt update n3 resepi pulak...

Kat bawah ni antara tempahan puding yang diterima dalam minggu lepas & minggu ini..

Tempahan dari Nutrimetic PJ.. melalui my makcik (Sujah) yang buat catering.  Makcik masak bihun goreng, karipap, kuih kaswi, roti jala & kari ayam, manakala puding dia mintak aku buatkan.. TQ Sujah! TQ jugak pada Nutrimetic sebab kerap order puding ni...

Tempahan dari Yusmeri pada Ahad yang lepas... 2 tray puding marbel pelangi.  Terima kasih sudi tempah dengan akak ye Yus.. Maaf tak dapat jumpa pagi tu sebab akak tak berapa sihat.. Maaf jugak sebab puding tak berapa comey terutama kat lapisan belang terakhir tu... Harap2 ni bukan puding utk hantaran.. hehe... Kalau nak dipotong2 untuk jamuan tak kisah sangat sebab yg tak lawo tu akan hilang bila dah kena potong.. hehe.. TQ again ye Yus.. harap berpuas hati..

Terima kasih!

10 comments:

ady said...

as-salam
cantiknye puding kat atas tu..warna pun cantik..

JaSSNaNi said...

alhamdullillah kak.. rezeki tak putus2 ye.. bertambah ler duit tabong kan.. hihihi..

akak apa khabar.. saja datang sini nak bertanya khabar akak...

Lya Colours said...

cantiknya puding akak. sayang nak makan

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam madihaa..murah rezeki ngan tempahan puding ni.Alhamdllh.

Cendana Kasih said...

salam Madihaa...waaa...sedap nampak puding tu..kita pun tgh mencari resipi utk buat pencuci mulut masa kenduri nanti...kena try nih...

Kak Sam said...

Pewwiiittttt.. cantiknya.

KSWSK said...

lelama kang akak leh benti keje n amik tempahan secara full time je kang..

Zaliedana said...

Kak Madihaa,mmg kalo tgk puding belang jer,automatik tingat akak,cantik sgt kak..Alhamdulillah murah rezeki akak..
Re:-Akak poppy seed sy tgk xsama lah ngan kas2,tapi da org kata sama,kas2 halus2 kale putih kak,kalo kedai rempah ratus mmg da juai..Selalunya blh kata semua masakan mamak da letak kas2 kak..

ecah bong said...

kak klu nk order cam ne yeh?

Izzah Oonnlyszz (Izzah Atirah) said...

sedapnya..mengancan selera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KongsiResepi.com