Thursday, April 11, 2013

Order2 yang lalu.... terima kasih semua...

Assalamualaikum & salam sejahtera...


Pagi ni update order atau tempahan2 yang lalu... terima kasih pada semua yang sudi menempah.  Mohon maaf di atas segala kekurangan yang ada & minta dihalalkan dunia & akhirat ye...


Tempahan dari Kak Rozie, Subang Jaya. Terima kasih kak sudi menempah & sanggup susah payah datang ambil order sampai sesat2.. mohon maaf di atas ketidaksempurnaan yang berlaku... puding sagu tu entah macamana boleh slide masa letak kat bonet kereta.. jadi ia retak ditengah2.. aduhaii.. dah tak boleh nak buat apa dah.. jadi hanya mampu memohon maaf saja dari kak Rozie.. MaDiHaA bagi diskaun tapi Kak Rozie sedekah pula pada anak MaDiHaA.. ya Allah.. segannya lahaii... Puding Marbel tu pulak.. accident juga masa melapis sampai tertumpah sikit.. jadi dah takde rupa pelangi dah.. huhu... pengajaran.. bila buat sesuatu fikiran tak boleh campur aduk dengan perkara2 lain... ni gara2 risaukan keadaan kakak Dini kat sekolahnya... fikiran sedikit serabut...



Apam beras/apam tapai ni tempahan dari Firda  buat mak tersayang.  Maknya tak sihat & teringin nak makan apam beras. Jadi Firda tempah dengan MaDiHaA sebab tak tau nak beli kat mana...  Tak sampai hati pulak bila dengan orang tua nak mkn... Mujurlah kebetulan memang ada stok tapai nasi dalam peti ais lebihan buat apam sebelumnya (terlupa nak snap gambar jd tak update ke blog)  semoga mak Firda cepat2 sihat ye.... terima kasih sudi tempah..


Kek Coklat Moist ni pulak tempahan dari Muniey... kebetulan sekampong dengan MaDiHaA.  Kek buat anak saudara kesayangannya. Nak di  bawa pulang ke kampong... nak guna edible image (EI) tapi oleh sebab nak sambut beberapa hari lagi.. jadi Muniey nak letak sendiri EI atas kek. So MaDiHaA cuma deko bahagian border saja.  Mohon maaf juga pada Muniey jika ada apa2 kekurangan pada kek & juga deko2 yang sememeh tu... Terima kasih dik sudi tempah.

Ini edible image yang MaDiHaA tolong order untuk Muniey... letak atas kotak je sebab Muniey nak letak sendiri atas kek.... 

Terima kasih buat semua yang menempah..

12 comments:

JaSSNaNi said...

puding sagu yang cantek itu... sonok kan kak.. banyak tempahan.. moga di limpahkan lagi rezeki ye..

Ratu Hatiku said...

sedapnya kak.... :)

lina_pg said...

assalam kak madihaA, dah amek order ya puding sagu tu...semoga semakin maju bisnes akak..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Alhamdulillah, customer takkan berkira kalau kita tak menyembunyikan kesilapan kita, kan... yang penting tak salah resepi, nak masukkan gula, termasukkan garam, dah termasin pulak kuih org, hehe

Qhaifa Nur said...

suka puding sagu dan kek coklat moist tuh, sedapnya...

Azueriena Norash said...

cantik berkilat jerk...licin coklat ganache kak madiha...azue baru pestime deco kek smlm..sememehnyer...ya ampunn sendiri tgk pun malusss

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sedapnya....

Nafisa81 said...

takpela...yg penting rasanya tetap berpelangi

Mas said...

alhamdulillah..
moga makin murah rezeki akak sekeluarga...
tak pe kak..pengalaman mematangkan kita..
mas pun banyak belajar dari pengalaman...

m.u.l.a.n said...

ohhh mamaaaaiiii... sedapnya semua...!!

rahel said...

Wah...terbaik...syukur..moga makin maju bisnesnya ...

Firdawati Rashidi said...

kak, apam sedap sangat..!
thanks ye sudi buat kan..

nak lagik!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...