Monday, November 11, 2013

Pulut Kuning Berhias *Tempahan*

Assalamualaikum & salam sejahtera...



Baru2 ni MaDiHaA terima tempahan pulut kuning lagi.  Alhamdulilah.. dapat siapkan seperti yang dijanjikan.  Kali ni customer nak ambil belah petang. Jadi takdelah sampai MaDiHaA tak tidur semalaman.. hehe.. Kalau customer minta ambil sebelah pagi... memang satu malam MaDiHaA tak lena nak tidor malam.. bimbang tak sedar nak bangun kukus pulut & risau persiapan bahan2 deko tak sempat nak siapkan...  jadi.. bila terima tempahan pulut kuning.. memang MaDiHaA akan jadi burung hantu berjaga malam... hehehe...

Oklah.. MaDiHAa kongsi kat sini gambar pulut kuning deko setingkat ni ye.  Menggunakan 2kg pulut & loyang 10" x 10". Terima kasih pada adik yang order.  Harap berpuas hati lah ye.. jika ada yang terkurang dimana2 akak minta dihalalkan..


Permintaan customer minta pulut kuning berlapis serunding & letak telur puyuh & telur dadar gulung banyak2.. jadi beginilah hasilnya..

Jika ada yang berhajat.. jangan segan2 calling2 MaDiHaA ye.. Terima kasih!

14 comments:

LadyBird said...

cantiknye kak..

Bbwana adienia said...

cantiknya pulut hantaran tu kak..sayang mau makan..hihi..

AnjeLite said...

cantik r kak... kreatif...

Yatie Mokhtar said...

cantik sgt...

tun_telani said...

kreatif betol kak madihaa nih.. kagum2..

zila norazila said...

X terfikir pulut kuning boleh dihias sebegini cantik..syg pulak nk mkn kak klu dh cantik cmne..kretip btl akk kn.

Fazleyatul Aini said...

kalau saya kawen nak tempah dekat kak madiha la hehehehe

Phong Hong said...

Cantik!!!

Cuya said...

Salam kak,

kalau mcm ni harga dia mcm mane ye?

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

kreatif betul Kak Madiha.. kemas pulak tu lapisannya,kalau sy tatawlah jadik apa.. hehe

mama sara nur said...

Assalam
Cantiklah k madiha
Sedapnya kalu dpt pulut ni he hee

Miftahul Jannah said...

Assalamualaikum,

Jika saudara/saudari/tuan/puan berminat untuk memperbaiki masalah kesihatan, turun berat badan, naik berat badan ataupun mengekalkan berat badan, InsyaAllah saya boleh membantu.

Jika berminat boleh email saya.InsyaAllah saya berusaha sedaya mungkin untuk coach dan bantu saudara/saudari/tuan/puan.

Wassalam

Norkamila Yanti said...

Nk ode...cmne nk cntact?

aji nugraha said...


aku sangat suka sekali dengan info ini terimakasih... tau ga kawan Khasiat Jelly Gamat Gold G untuk Obat Rematik, Obat Asam Urat,Obat Gagal Ginjal Solusi pengobatan herbal terbaik.

Info Cara Mendapatkan obat jelly Gamat Gold G silahkan klik ->> Cara Pemesanan Jelly Gamat Gold G

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...