Terima kasih kepada yang sudi follow....

Thursday, August 16, 2012

Salam Aidilfitri buat semua...

Assalamualaikum buat semua kawan2 & para pengunjung blog ini....

Source : 123Greetings.com

Kepada semua pengunjung Dari Dapur MaDiHaA yang tak pernah jemu2 bertandang ke sini MaDiHaA ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri & mohon ampun dan maaf zahir & batin sekiranya ada tutur kata atau tulisan di blog ini mahupun komen2 MaDiHaA di blog kalian yang menyinggung perasaan.  MaDiHaA hanya insan biasa yang kadang-kala alfa dalam setiap perbuatan.  Maafkanlah MaDiHaA ye...

MaDiHaA doakan semoga kalian semua beroleh kebahagiaan di dunia & akhirat & semoga hari raya yang bakal menjelang beberapa hari nanti akan memberi seribu kenangan manis buat semua...

Doakan juga semoga segala urusan MaDiHaA sekeluarga dengan ujian yang kami lalui ini dapat diuruskan & dipermudahkan dengan izin Allah S.W.T. Semoga segala kekusutan akan segera terurai & segala kesedihan bertukar kegembiraan di pagi raya nanti... amin amin ya robbal alamin...

Salam sayang buat semua...


28 comments:

mama sara nur said...

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir bati ye K.Madiha
raya jemput dtg umah ye

Masya said...

selamat hari raya.. maaf zahir & batin ...

chikadakbiru said...

samala..salam aidilfitri buat akak sekeluarga.maaf zahir dan batin

wati said...

selamat hari raya aidilfitri kak...

Roses_Leo09 aka Hanim said...

selamat hari raya kak madiha
semoga ceria di samping keluarga tersayang

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya....
mohon kemaafan juga jika ada terkasar bahasa.......

Amie said...

Selamat menyambut lebaran 1433H Madiha. Di kesempatan keemasan ini Amie mohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa atau tersilap bicara sepanjang persahabatan kita di alam maya ini.

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Salam Aidil Fitri untuk Madiha dan keluarga. Semuga semuanya selamat dan bergembira dihari lebaran ya.Maaf Zahir dan batin.

Cho Zila said...

selamat hari raya aidil fitri.. mohon maaf sepanjangg persahabatan di alam maya..
semoga berbahagia di hari mulia...

susumanis said...

Salam Aidil Fitri to Madiha n family too, semoga kita semua sentiasa diampuni, dirahmati Allah swt di Aidil Fitri dan dimana jua kita berada..aamin

hazila said...

Selamat Menyambut Aidilfitri buat Madiha sekeluarga.

Hasrina said...

selamat hari raya

Salmi Khairil said...

selamat hari raya.. maaf zahir & batin ikhlas dari SKA

Gee® said...

selamat hari raya Madiha.. maaf zahir & batin

quinnie said...

selamat hari raya aidilfitri buat kak ratna sekeluarga...mohon maaf andai ada tersalah kata sepanjang perkenalan kita :)

semoga segala urusan keluarga akak dipermudahkan Allah..

lena said...

selamat hari raya to you!

zila norazila said...

salam kak
mohon maaf jua dari zila..jika ada bicara yg menguris..smoga perkenalan di alam maya ini akn berkekalan amin:),selamat hari raya wt akk n family:)

Ruziawati Yusof said...

Salam sis, selamat hari raya aidilfitri. Maaf zahir batin. Baru kelmarin t terdetik tringat pd akak coz tetiba tringat pd alin. Dan bc komen akak d blig t. T slalu mcm tu tau. Bila t ingt kat somebody, lebih kurang esoknya org tu akan contact t. Dh byk kali terjd. Let say mcm ni, eh dh lama x dgr cite org tu, tup2 org tu contact kita @ eh dh lama x dgr cite artis tu, ha esok masuk paper cite dia @ dh lama x dgr lagu artis sekian3, ha esok dgrlah lagu dia d radio. Hehe mcm2lh t nikan kak! T jrg tgk baca blog kwn2 coz t update blog t aje. X sempat dgn honey yg nk perhatian lebih ni. Dh lama x blog walking kawan2 kak. Bc komen akak, ni t dtg nk tahu cerita. Tgk spi tragedi julai d batu burok. Y kak? Selamat hari raya kak. Ampun maaf dipinta. Smg akak gembira d hari raya nanti. X mau sedih2 kak?
I love you! Teruskan memasak! Pd t akak mmg expert memasak. X menahan dok tgk menu yg ada dlm belog ni! Ohsem tau! Bertuah beruntung en suami dan anak2 ada akak!

Mamasya said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat Ratna sekeluarga. Mohon maaf zahir dan batin jika ada salah dan silap .moga Syawal bawa sinar bahgia buat Ratna sekeluarga.

cikmanggis said...

salam madiha.Selamat hari raya maaf zahir batin buat madiha seisi keluarga.

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Selamat Hari Raya Madihaa...Maaf Zahir Batin ya

LinRosly said...

Assalamualaikum :D
Selamat Hari Raya,
Maaf Zahir Batin... sekiranya terdapat salah dan silap selama Kak Lin menjadi rakan blog anda.

Terima kasih.
Sayang Anda Semua
Muaaahhh...Muaaahhh...

Munnafendy said...

akak, selamat hari raya aidilfitri.jgn lpa up menu raya akak...hihi

Ayu said...


Selamat hari raya buat ratna & family, maaf zahir batin jika ada terkasar bahasa dan gurauan yang terover....
halalkan juga recipe2 yang akak dah ambil dan cuba ya ..semuga
persahabatan kita berpanjangan hendaknya walaupun dialam maya..

Nur-nba said...

Selamat Hari Raya Kak Madiha.. Maaf zahir dan batin.

rahel said...

Selamat hari raya buat Kak Ratna sekeluarga..

Naz / Nadz COSK said...

Selamat hari raya kak madiha .. Maaf zahir dan batin ye..

ijan said...

selamat hari raya..madiha...maaf zahir dan batin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...