Terima kasih kepada yang sudi follow....

Wednesday, August 1, 2012

Puding2 Tempahan...

Assalamualaikum...

Hampir terlupa nak update puding2 yang ditempah oleh Sheila ni... Sebenarnya order ni dibuat sebelum Ramadhan lagi.. tapi dek asyik sibuk mengupadate resepi sampai terlupa nak masukkan gambar2 ni ke blog.. hehe.. sorry ye Sheila... & terima kasih sebab sudi order puding2 ni dengan MaDiHaA...

Tiga jenis puding... Puding Roti Marble, Puding Pelangi Marble & Puding Coklat Marble...



Terima kasih sekali lagi ye Sheila...

10 comments:

Lya Colours said...

ni dah potong mesti cantik
makan sejuk2 sodap ni

Salmi Khairil said...

cantik pelangi..

Rahmah Ram Ram said...

cantik....

.:nhalilah:. said...

cantiknya.. sedap makan sejuk2, nyaman je tekak..

Saya Disini said...

cntiknye..cam ne buat tu.

Munnafendy said...

wuiii nmpk sedap! akak tak meniaga kat bazar ke? hihi

LinRosly said...

Assalamualaikum Ratna,
Byk amik order...untuk Kak Lin tak ada ke? hik3

Baizura Khosaini said...

wah terliur la tengok puding2 ni semua..sedapnyaaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

Salam....mcm mna kalu berminat nk tmph?

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

w'salam..
boleh email ke ratna@zagro.com nanti kita discuss ye... T.kasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KongsiResepi.com