Monday, December 30, 2013

Tempahan terakhir sebelum order ditutup sementara....

Assalamualaikum & salam sejahtera....


Pagi ni scheduled entry je.   Pagi ni kena ikut bos keluar atas urusan kerja. So... memang tak sempat nak jenguk blog la ye.  Takde resepi untuk hari ni sebab tak sempat nak tulis resepi.. jadi pagi ni share sedikit tempahan terakhir sebelum MaDiHaA menutup order untuk sementara waktu.   


50 biji apam gula hangus & 60 biji cara berlauk order dari jiran depan rumah. Ini kira last minit order dah ni.. hehehe.. terima juga sebab jiran.. TQ Laily order dgn kita... lebih kurang minta halal ye..


Untuk resepi Kuih Cara Berlauk boleh klik SINI.


Apam Gula Hangus. Untuk resepi boleh klik SINI.




25 pack sandwich telur & 25 pack sandwich sardin order dari Ida.  TQ Ida harap berpuas hati dengan order ye.  Jika ada yang terkurang mohon dihalalkan.

Hingga jumpa lagi..



 

6 comments:

Bbwana adienia said...

salam kak madihaa..

seleranya tengok kuih cara berlauk tu..

Gee® said...

Terlior tgk kuih cara berlauk... nyum2x...

izahdaut said...

tahniah akak.. kemas2 semua kuih akak. smoga terus maju kak

Fazleyatul Aini said...

suka apam gula hangus !

tun_telani said...

Salam kak madihaa.. xpenah ke byk2 kuih cara tu.. tun buat half adunan pon struggle. separuh hangus xpandai bajet bila masak. hahaha..

Eda said...

sedapnya kuih cara berlauk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...