Friday, May 23, 2014

Tempahan apam....

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Petang ni hanya update tempahan apam yang dibuat minggu2 yang lepas.. Terima kasih kepada semua yang tak jemu2 order apam polkadot & apam ladybug dengan MaDiHaA... kebanyakan semuanya repeat order.. alhamdulillah...

Apam polkadot khas untuk hantaran pertunangan order dari Nurulhuda... Nurul dulu pernah order kek harijadi untuk ibunya... terima kasih Nurul.. Nurul minta buat apam warna warni bagi meriah sikit hantaran... 

Ini pula order dari kawan pejabat.. Saras untuk majlis harijadi anaknya.. TQ Saras


Dan ini pula repeat order dari Rosmah.. TQ Rosmah.. sanggup datang jauh2.. terima kasih tak serik order lagi dari akak.. lebih kurang akak minta halal ye....


Terakhir.. repeat order dari Kak Mas jiran setaman dengan MaDiHaA.  Terima kasih banyak2 Kak Mas sokong bisnes kecil saya ni... tak jemu2 akak order dari saya...

Kepada semua yang menempah.. MaDiHaA mohon halalkan segala kekurangan ye.. moga tak serik untuk order lagi.. Jika ada yang teringin untuk menempah.. bolehlah sms/WhatsApp : 019-3171150

Jumpa lagi...

6 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdulilah,rezeki yg tak pernah putus.

mama sara nur said...

Assalam k madiha
Alhamdulillah
Seronok tgk apam2 comey
Kemas dot dotnya,

Bbwana adienia said...

salam kak madihaa..

wah, banyak tempahan tu kak..alhamdulillah..

Chestha Ginanzar said...

Unik ganz,, Kereenss.. Makasih buat ide yang menginspirasi nya ,,

Cara Mudah Temukan Rumah Dijual / Disewa Disini
Sewa Apartement
Perumahan Baru

Kakizan Omar said...

comey2.. mesti sedapkan.. :D

Syahidah Sazali said...

cantik je akak buat.. mcm mana ye nak dapatkan pewarna hitam? jenuh saya cari, x jumpa2 pewarna hitam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...