Wednesday, October 17, 2012

Order.... Alhamdulillah..

Assalamualaikum....

Ingat hari ni takmau update... sebab agak sibuk la sikit konon2nya... tp tangan ni mcm gatal je nak update.. hehe.. takpelah oleh kerana sibuk juga nak update walaupun keadaan diri ni sibuk (ehh.. camna tu?) maka hari ni aku update pasal order sajalah ye... ngehhhhhh....

Layan jelah ye... no resepi... TQ...


TQ kepada Yusmeri yang order Puding Marbel Pelangi buat kali ke dua iaitu 2 tray juga pada kali ni.

Terima kasih juga pada Haryati yang order rempeyek berpuluh2 bungkus bagi pihak dirinya & juga kawan2 nya (dah lupa berapa bungkus sebab order ni dah agak lama juga & pada hari yang berlainan). TQ bebanyak dik sudi order... sebenarnya dah berkali2 juga Yati order rempeyek ni... suka sangat katanya... alhamdulillah..

Pada yang nak order bolehlah hantarkan sms/call ke 019-3171150. Minta maaf pada adik2 yang hantar email bertanyakan pasal tempahan kerana akak terlepas untuk reply balik email tersebut secepat mungkin disebabkan server email ada masalah.  Maaf sangat2... janganlah pula cakap akak tak mesra pelanggan sebab tak reply pertanyaan adik2 ya... Memang tak disengajakan.. setelah berminggu2 tak dpt buka email.. akak nampak ada beberapa email yang bertanyakan pasal tempahan. Tapi sayangnya semua tarikh dah terlepas.. mesti adik2 cakap akak sombong kan.. tp akak tak bersifat macam tu... insyaAllah.. tp tu semua kerana masalah teknikal.   Tak tau kenapa sejak dapat PC baru & bertukar email dari Outlook Express kepada Windows Live Mail ni banyak sangat problem.  Internet okay la pulak.. tp email company yang selalu kacau.. (akak memang jarang buka yahoo email.. hehe.. tu sebab hanya bagi email company..)

Terima kasih di atas pertanyaan adik2 tu ye.. akak dah pun reply semua email adik2 walaupun dah terlewat.  Jadi kepada yang nak bertanya pasal order.. silalah sms/call terus ke nombor di atas tu... kalau guna email takut jadi perkara yang sama pula.. untuk pengetahuan.. akak tak buat delivery. Jadi semua order adalah self pickup okay.

Terima kasih.  Sayang u all semua!

11 comments:

Liza said...

bestnya kalau duit masyuk ni....hihihii

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum..
kak.. banyak order.. moga terus murah rezeki ye.. :)
sebab sedap dan tepati citarasa lah tu.. org dok order berulang2 kali.. teruskan usaha kak.. :)

FnF Simple Life said...

bestnye rempeyek tu kak...

Qhaifa Nur said...

tempahan raya haji juga tuh...

Amie said...

Wah...wah! menjadi bisnesnya ye Madiha... tu ha yang rempeyek tu yang tahan tu!

hazila said...

Makin kencang bisness ni.... kita tumpang seronok. Puding marble tu cantik combination warnanya.

AZLINA said...

Assalamualaikum Ratna, petanda2 murah rezeki tuuu..Moga semakin meletop selepas ini ya. Akak dari dulu geram sebenornye tengok rempeyek2 kat sini. Kalau dekat mmg dah lama order tau. Kudapan yg paling best nih..

Qasey Honey said...

alhamdulillah kak...rezeki yg dtg tu jgn ditolakkan...semoga lg sukses bisnes akak tu..

kejadian pon kemas n mnarik mne org xsuka...byk betul tu tempahannya...TAHNIAH..

bkenan dgn rempeyek tu..ade resepi x @ resepi rahsia..haha

LinRosly said...

Assalamualaikum Ratna :D
Diam2 dah jadi taukeh hehehe...byknya org order...sudi2kanlah htr ke BP hihihihi jgn mare gurau jer...

Alhamdulilah rezeki tu....semoga bertambah lagi rezeki lepas ni...insya allah Ameen...

rahel said...

Alhamdulillah..rezeki tu Kak Ratna...semoga berterusan gitu...amin.

m.u.l.a.n said...

sis duduk mana ni... kalo dekat nak nya order semua tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...