Terima kasih kepada yang sudi follow....

Wednesday, August 4, 2010

Update Order Jap

Malas betul nak update order.. bukan apa.. sebab dok ambik gambor benda yg sama aje.. sure org tengok pun boring.. hehehe.. tp takperlah.. sekadar utk record..

Sebelum tu.. nak umumkan order tempeyek untuk raya telah ditutup. Terima kasih kepada semua teman2 yang sudi order. Tiba masanya nanti.. jangan pula lupa ambil tempeyek yang dah dibooking yer...

Ni antara order sepanjang 2 minggu lepas..
24/7/2010
Repeat order dari Kak Dasila, Taman Sri Manja
7 peket tempeyek kacang tanah & 3 peket tempeyek kacang dal.. Tq kak.. ulang order lg dengan saya..


25/7/2010
Order dari Ida Marlida & Friend
10 peket tempeyek kacang tanah. Ida cakap.. kejap jer tempeyek dibawak ke opis licin.. hehehe... TQ Ida sebab promote tempeyek tu..


26/7/2010
Repeat order dari Kak Yati, Puchong.. dulu dah order 9 pek karipap frozen ni.. katanya dah lama abis... so order lagi 10 peket. Harap2 bolehlah digunakan utk stok bulan puasa ye kak Yati... so nice borak2 ngan kak Yati.. peramah orangnya.. Thanks kak repeat order ngan saya..


27/7/2010
Order dari jiranku yang setia.. Laily.. hehe.. 2 peket karipap untuk digoreng & dibawa ke opis.. ada meeting kalau tak silap. Makanan lain pun ada.. tp karipap takde org yg nak buat.. so dia beli karipap frozen aku & goreng sendiri. Thanks ye Laily..


1/8/2010
Repeat order lagi dari Ida Marlida & kawan2nya... tak cukup gamaknya 10 peket aritu..
so ulang order lagi 20 peket ko... dah macam nak raya aje... hehe.. tapi kata ida.. kawan2 Chinese yang banyak order ni.. thanks ye Ida & kawan2..


2/8 & 3/8/2010
Order ni dari 4 sekawan (kwn2 yg asalnya dari alam cyber) yang sangat rapat.. sempat lagi ditubuhkan kumpulan yg digelar Team Ketupat Bawang yang begitu aktif berfotopages & bergathering seketika dulu.. sampai skrg mereka2 ini masih rapat.. Mereka ialah Wati, Mira, Iezah & Ila.. Masing2 order karipap frozen 4 peket, 5 peket, 3 peket & sepeket untuk Ila.. Thanks you all.. sanggup datang jauh2 utk ambik karipap frozen ni..


Sempat jugak bergambar dengan mereka ini.. cuma Iezah takde dalam gambar sebab dia tak datang malam tu.. sebab Iezah minta aku hantar karipapnya melalui suaminya yang kerja di KWSP sebab dah tak jauh dengan sekolah anak aku coz petang pulang dari kerja aku memang ada kat area2 situ. Thanks ye buat semua..

3/8/2010
Dan terakhir.. order dari Suhaila Zakaria iaitu 2 peket tempeyek bilis & 1 peket tempeyek kacang. Thanks Sue.. semoga Sue selamat melahirkan baby nanti ye..


Terima kasih tak terhingga kepada semua teman2 yang order produk MaDiHaA...

1 comment:

mannira said...

kak..teringin sy nak order karipap dgn akak..tp rumah akak jauh sgt...sedapnya nampak karipap tu..dah la..anak hantu karipap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...