Terima kasih kepada yang sudi follow....

Monday, October 11, 2010

Award dari Tie



Baru berkesempatan nak ambil & tepek award yang aku dapat dari Tie http://watiyusof.blogspot.com/

Terima kasih ye Tie sebab sudi bagi award ni.. rasanya macam tak berapa layak akak terima award ni.. hehe.. sebabnya akak ni bukannya kreatif sangat pun.. blog pun simple aje tak reti nak hias cantik2 mcm org.. maklumlah.. baru je berblog dah tu.. takde masa nak godek2.. hehe.. apa2pun.. thank you very much ye Tie..

:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI :: PENCIL yang besar menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan. FILEM bergerak tanpa henti menunjukkan AWARD ini diFOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima. LOGO bulat berkelip-kelip jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. Ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

1 comment:

Ruziawati Bukhari said...

kak tq sudi amek award! akak mmg layak... tu sgt kreatif di dapur.. chef wan dh x boleh carik makan dah taw! hehehe..

sayang akak!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...