Terima kasih kepada yang sudi follow....

Friday, December 16, 2011

Tempahan Puding

Assalamualaikum...

Sibuknya dalam sehari dua ni... kat ofis sibuk.. kat rumah pun sibuk.. nak berblog walking pun tak sempat sangat. Terima kasih pada yang masih sudi jejak kaki ke sini walaupun tuan rumah tak sempat nak update & tak sempat nak BW. Di rumah pulak sejak2 balik dari kampong pun sibuk juga dengan tempahan puding marbel. Alhamdulillah rezeki jangan ditolak.. betul tak? hehe..

Belum sempat nak update resepi jadi hari ni update gambar2 tempahan ajelah.. Banyak lagi gambar resepi tertunda.. belum sempat nak di edit... bila free sikit nanti insyaAllah ku update resepi terbaru ye..

Puding marbel tempahan dari kawan kazen untuk jamuan di ofis mereka semalam... Terima kasih ye sudi menempah..

Minta dipotongkan terus... 

Yang ini pula 1 tray di tempah makcik untuk jamuan meeting kalau tak silap.. makcik cater/masak makanan2 berat yang lain.. aku diminta buatkan puding sebagai dessertnya. Satu tray lagi tempahan dari kawan kazen ku sekali lagi.. tapi kali ni kawan yang lain pulak katanya.. berkenan dengan puding yang kelmarin agaknya.. hehe.. TQ ye Bie sebab susah payah bawakkan puding tu ke ofis utk kawan2 yang menempah..

Untuk kawan kazen letak dalam bekas plastik tu.. untuk makcik bawak sekali dengan loyang aje sebab makcik nak potong2 & susun dalam traynya sendiri...


Nota MaDiHaA : Ramai juga di kalangan readers yang bertanya pasal puding marbel ni. Kadang2 ada yang tinggalkan komen pada entry2 yang lepas. MaDiHaA sendiri pun kadang2 tak perasan komen2 tersebut sebab tak mampu nak check komen2 dalam entry yang dah lama.. Jadi banyaklah komen2 yang tak berjawab.. Minta maaf ye pada yang bertanya pasal puding ni tapi akak tak respon sebab tak perasan.  Jadi untuk memudahkan sesiapa yang nak bertanya pasal tempahan puding ni.. bolehlah hantarkan email seperti di bawah ye... 

Sila email ke : ratna@zagro.com

Terima kasih

10 comments:

tun_telani said...

Byknyer puding.. alhamdulillah, murah rezeki akak..
owh, ni mesti x baca komen tun td kan.. tun kt kg sampai christmast kak. kalau akak blik dungun mai la singgah umah tun kt chukai nih ^^

Ummi said...

Ratna, rajinnya ambik tempahan....elok jugak la kan...kalau terlarat apa salahnya...sambil2 makan, sambil2 amik tempahan...saluuuuuttee Ratna! ^__^

JaSSNaNi said...

alhamdullillah kak.. tempahan non stop ya.. rezeki akak kan.. nani tumpang seronok..
puding marble ni mmg sedap, nani pernah makan kakak nani wat, tapi nani blom pernah wat.. hihihih

cik cek said...

Nak tabik springla kat Ratna...keje...surirumah...sempat lagi amik tempahan...sempat lagi berblogging...fuyooo...manyak tenaga adik akak sorang ni...:)

izahdaut said...

wah kak madihaa.. memang ramai la nak menempah ni. tengok aje trasa2 je kesedapannya tu. :-)

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Lama tak jalan umah madiha...ni akak cuti sampai hujung tahun nak jalan2 cari makan....rajin adik akak ni ya....ialah rezeki allah bagi jangan tolak.....

nOOrsha said...

salam kak madiha...murah rezeki akkak ye ade yg menempak puding ni..cantik, warne pun menarik..rasa da tntu sedap :)

Amie said...

Assalam Madiha,
orang dah tahu hasil air tangan Madiha memang sedap, tu sebab dapat tempahan ye Madiha, alhamdulillah...rezeki Allah.

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum akak madihaa cayang..
mmg rajin ler akak nie... kagum ngan akak tau.. kalu dkt nak jugak diana tempah dr akak...

ell said...

nak order mcm mane?nak hp no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KongsiResepi.com