Terima kasih kepada yang sudi follow....

Tuesday, December 27, 2011

Garlic Rolls (without egg) againnn.......

Assalamualaikum.....
Entry ringkas je pagi ni... Tayang Garlic Rolls yang enak banget nih lagi....... harap tak jemu yer sebagaimana kami yang belum jemu2 bersarapan dengan Garlic Rolls yang memang best ni... haha... Kalau dulu gunakan garlic spread ready made yang beli dari kedai... kali ni aku gunakan garlic spread buat sendiri seperti dalam resepi cuma digantikan daun ketumbar dengan parsley flakes kering yang dibeli dari kedai bakeri.. memang mantopp!!


Untuk resepi silalah klik di SINI yer... Dah ramai juga yang dah mencuba... & ada juga yang belum teringin nak mencuba.. Pada yang dah mencuba pasti akan buat lagi dan lagi... hehe... Seadunan gerenti tak cukup punya!


Sekarang kalau nak buat Garlic Rolls kena buat 2 adunan terus.... kalau tidak ada yang merungut tak cukup.. hahaha...


Roti ni dah jadi menu feveret kami khasnya utk breakfast... hehe... Thanks Suhaina for this lovely recipe... my kids love it very much!

Jumpa lagi..

8 comments:

Ummi said...

Ratna, akak belum buat lagik...ntah bila nak cuba yg ni....tp kalau tuna roll CMG tu dah byk kali buat...hehehhe, mintak 2 ketuiii :)

Ibu Darwisy said...

sedapnye kak ratna, tingin nak buat roti tapi x lalu nak nguli doh..hehehehe

AZLITA AZIZ said...

waaa... buat lagi madiha..
Mmg sedap kan roti ni.. bau dia tu yang tak tahan.. mmg lapar terus perut.. hihi
anak2 ita mmg suka roti garlic ni..

hazila said...

Aduhaiiiii....
lamanya tak mengadun roti

nOOrsha said...

salam kak madihaa..gebunye garlic rolls akak ni..sedap makan ngan mushroom soup ni kan kak :)

Liza said...

salam madihaa...mmg nmpk lembut roti tu walaupun tanpa telur kan....i likeeeee

adarnadzmie said...

memang lembut sangat la roti madiha ni...

Mama Gee said...

perghhh terbayang2 kelembutan roti ni bila mask mulut...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...