Terima kasih kepada yang sudi follow....

Thursday, April 22, 2010

Award Dari E-Na



Terima kasih pada sahabat blogger E-Na yang sudi bagi award special ni pada akak.. Akak ucapkan semoga E-Na dan yang tersayang sentiasa berbahagia selamanya. Menurut E-na.. award ni dibuat sempena nak mengingati ulangtahun pertunangannya iaitu pada 30.4.2000 yg lalu. Ni baru 1st time akak dengar org sambut ulangtahun pertunangan.. selalunya lepas kawin ramai yg lupa nak sambut ulangtahun pertunangan kan? Baguslah E-na sebab sentiasa ingat tarikh2 istimewa.. Sebenarnya.. akak pun sambut hari istimewa juga pada 30.4 ni tau E-na... so sama2lah kita sambut pada tarikh tersebut ye...!

2 comments:

E-na Zarina said...

Salam kak..

nak tau juga apa hari istimewa akak on 30th april ni??? Jgn gelak ye kak, date couple pun kami celebrate he he...tu kn bnda2 penting yg special sgt bagi kita kan...nway tq kak sudi terima award dari Lovely Kitchen dan tq atas doa kebahagiaan E-na, moga akak juga sentiasa sihat dan hepy alwayz!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

E-na: 30 ni besday akak yg ke tuttttt.. hehehe.. dah tua ler E-na.. malu nak sebut.. kekekeke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KongsiResepi.com