Wednesday, May 9, 2012

Puding Marble Pelangi tempahan lagi...

Assalamualaikum semua.......

Hari ni Rabu kan? Wordless Wednesday aci tak? hehehe...

Just nak update tempahan Puding Marble Pelangi hari Sabtu baru2 ni... 2 tray kesemuanya & gambar kat bawah ni yang sudah siap dipotong2... 


Sebenarnya.. entry hari ni entry auto publish ye... Sebabnya.. pagi ini MaDiHaA kena bawak kakak Dini ke PPUM untuk follow up checkup.  Harap2 takde result yang merisaukan... Doa2kan ye kawan2.  Jadi hari ni memang tak sempat nak BW nampaknya... harap2 lepas ni kesibukan ku berkurangan & dptlah melawat blog kawan2 semua... BW pun mana yg sempat jer semalam tu..

Jumpa lagi..

12 comments:

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Waduh-waduh odah disusun sebegini nampak cantik bangat...rasanya memanglah sedap. Sesuai ini buat menu puasa Rejab dan Syakban

tun_telani said...

cantik je kaler dia ^^

Sari Yusa Ibrahim said...

semoga dipermudahkan ya, Kak Ratna. Cantiklah kaler marble tu..

hazila said...

Cantik combination colour puding tu..

Kak Am said...

suka tengok puding mrble madiha cntik, nak tanyalah madihah guna serbuk agar2 brand apa ya..?

dapurCikWan said...

cantik kaler tu kak =) semoga dipermudahkan kak..jgn bimbang k.

rahel said...

Perghh..sungguh menawan hatiku pudingmu itew..cantek dan kemas banget potongannya..

mama sara nur said...

assalam k.Madiha
kakak Dina kenapa? insyaallah ok kan
cantik puding ni

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salam Kak hadoii cantiknya.. macam 3D rupa nya.. cantik sungguh! sedap dah tentulah kan.. wahhhhh

norhidana said...

kalu dana yg jauh ni nk oder camne yek kak... ish geram tul nengok segalaa mcm makanan kek yg akak bt tau

Naz / Nadz COSK said...

Assallamualaikum kak Ratna..

Wah.. tahniah ye kak.. Semoga makin dimurahkan rezeki...
Harap Dini dalam keadaan kesihatan yg optima ye kak..

normah a.k.a noorez said...

wah sedapnya puding marble madiha
kalau rajin mehlah singgah blog akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...