Terima kasih kepada yang sudi follow....

Monday, May 28, 2012

Puding tempahan lagi..

Assalamualaikum & selamat petang semua...

Bersua lagi dipetang hari... tapi kali ni takde resepi ye.. just to update tempahan puding marbel pelangi dari kazen ku utk makan2 di ofis katanya.. Ni order Jumaat minggu lepas. Mula2 kazen ku mintak buatkan untuk pagi Khamis. Awal2 terpaksa ku tolak sebab untuk hari khamis tu aku sibuk kena godek muffin utk Haziq nak bawak ke sekolah.  Last2 kazen ku kata kalau tak dpat hari khamis.. buatkanlah utk pagi hari Jumaat.. hihihiiii... sebenarnya kalau takde apa2 halangan aku ok je buat puding ni.. lagipun bahan2 memang selalunya dah tersedia kat rumah..  dah acapkali juga kazen ku menempah puding ni & bawak ke ofis... ramai yg suka la gamaknya.. hehe.. tapi daku sendiri dah tak lalu dah nak makan puding ni sebab dah terlampau kerap sangat buatkan tempahan orang.. hehe...

Thanks ye Bie rajin menempah puding ni dgn kaklong.. kali ni puding dengan warna pastel aje...


Jumpa lagi!

4 comments:

Saya Disini said...

sedpnye..cntik

Bicara Kak Noor said...

salam Madiha,cantik nya puding ni mesti sedap ni,akak tak lah pandai kalau nak buat yg gini hehee tapi kalau belajar mungkin boleh kot kan heee

Nur-nba said...

Rupanya cantik.. Dah tentu rasanya sedap..

Ilhamkreatif said...

Salam...sedap ni,iza pernah gak buat,dapat sambutan oleh anak2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KongsiResepi.com