Terima kasih kepada yang sudi follow....

Wednesday, June 20, 2012

W.W Tempahan Puding Pelangi Lagi....

Assalamualaikum....

Wordless Wednesday jugakla hari ni........

Puding baru keluar dari peti sejuk... berpeluh2! hihi...

Tempahan puding same day hari daku nak balik kampong tempohari... nak tolak kesian pulak.. walaupun sibuk nak mengemas pakaian mlm tu... godek2 jugalah puding ni.. hehe...

Pada yang ingin tahu detail pasal tempahan puding ni bolehlah email ke ratna@zagro.com atau sms/call ke 019-3171150.  Terima kasih!

10 comments:

lieyalatif said...

baru keluar esbok kak?...fuh terase2 sejuknye hah masuk kat tekak nie...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh sejuk peluh2.mmg melelh air liur saya kak..huwaaaaaaa
p/s:akak...saya masih nak rempah tu ye.tak kira lmbt pun x pe

izahdaut said...

wahh kencang ye kak,. bgus bagus.. sedapya nasi kuning kt baawah tu :-)

Amie said...

Sama juga macam Lydia.... meleleh liur Amie pagi-pagi begini!

ieda said...

alorrrrrrrrrr kakkkk
comelnyaaaaaaaa kek akk
menarik dgn putarann tuuu
cantik dan kemasss ;)

Salmi Khairil said...

cantik puding tu..

Shahriah Abdullah Novelis said...

Memang terbaiklah puding kak Ratna ku cayangg ni.. cun dan meleleh aje peluh teringin nak merasa ni hah..:)

mama sara nur said...

assalam k.Madiha
sedap nya, asyik tgk k.Madiha tayang bila nak rasa ni he he
nanti gathering SA bawa ye he he

Alinka said...

wow! fantastic!

rania zahra said...

as salam...akak, kalau nk tempah berape ye??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...