Terima kasih kepada yang sudi follow....

Monday, December 31, 2012

Tempahan Apam Polkadots

Assalamualaikum...


Update tempahan apam polkadots yang ditempah oleh Anje untuk pagi ni.  Aritu pun Anje ada tempah juga apam polkadots ni masa sama hari aku buat tempahan cupcake & sirih junjung dulu.. Terima kasih Anje rajin menempah dengan akak... 


Selalu ku gunakan warna2 pastel aje buat apam ni.. maklumlah tukang buat ni memang berhati lembut..  Teringin pulak bermain dengan warna2 terang/garang... hehe... Nampak lebih menyerlah gitu.. tapi tukang buat maintain lembut... tak garang pun.. hehehe..

100 pcs apam poldakots untuk Anje.. TQ Anje... 


Jumpa lagi & Selamat Tahun Baru 2013 buat semua...

11 comments:

Lya Colours said...

comel-comel apam kak madia buat

Amie said...

rajinnya Madiha mengadot.... selamat tahun baru 2013 Madiha.

tun_telani said...

rajinnyer mengedot.. tun dr thn lepas duk dlm list apam polkadot ni, ni dh akhir thn ni pun xbuat2 lg.. huhu

Salmi Khairil said...

comelnya apam..

Nooriah Abdullah said...

salam Madiha..cantik dan cute apam polkadot tu mesti orang yg menempah nak makan pun syang tu kan, dan selamat tahun baru 2013 esuk semoga bertambah banyak tempahan di tahun baru nanti heeee makna nya makin sibuk lah tu kan..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah meyerlah sungguh warnan apam polkadot tu... cantekkk

Selamat Tahun Baru 2013 buat Ratna sekeluarga...

zila norazila said...

warna indah2 belaka kak..dh lama x mkn apam dot2..:)

Gee® said...

Selamat Tahun Baru 2013... cutenya apam dot2 tu...

FnF Simple Life said...

apam polkadot sgt cantekkk ;)

Hanishah Abdul Hamid said...

Selamat Tahun Baru 2013.....cantik2 apam polkadot.

mama sara nur said...

assalam
cantik kalernya tu k.madiha
kalu x keberatan nk tanya k.madiha guna resepi mana ye, blh tak bg resepinya he he sy kan ada jg cuba tp tingin nak buat yg betul2 lembut tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KongsiResepi.com