Saturday, May 11, 2013

Tempahan 2 jenis apam lagi....

Assalamualaikum.... 


Baru2 ni dapat tempahan apam lagi... dua jenis apam yang berbeza character.. hehehe... Yang satu sesuai untuk kanak2 & yang satu lagi.. orang dewasa yang paling suka... 
 

Terima kasih pada Diana repeat order 50 pcs apam ladybug & terima kasih pada Sujah order 50 pcs apam beras /apam tapai nasi.

Selamat berhari minggu buat semua...

4 comments:

Bbwana adienia said...

salam kak madihaa..

suka tengok apam ladybug yang comel tu..

Nadz Nazharzan said...

Assallamualaikum kak Madiha.

Mak akak dah sihat kak? Amboi akakkkkk... Kencang berbisnes skrg ni. Naz ni kan, mmg tabik betul org yg sanggup amik order buat apam ni tau. Perlukan kesabaran yg amat tinggi menyiapkan tempahan apam ni. Nak lukis2 lagi tu...Anyway, semoga terus success ye kak..

Amie said...

Madiha,
agaknya mana satu senang nak layan... apam untuk orang dewasa ke atau apam untuk kanak-kanak he he ehhh...

Azueriena Norash said...

comeyynyer apam polkadot kak madiha tu...azue bab apam nie paling malas nak deco2...huhuhu...nak kena try jugak ler nanti..kompom budak2 suker kann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...