Friday, May 3, 2013

Menang Tun Telani's 1st Give Away & Award dari Dapur Nasya

Assalamualaikum & selamat pagi...


Awal2 pagi dah hujan kat PJ ni.. mujurlah masa nak keluar pagi tadi hujan tak bersekali dengan angin. Kalau tidak.. haruslah basah kuyup baju kami tiga beranak walaupun dah berpayung.  Jalan sedikit sesak.. tapi alhamdulillah.. tidaklah sampai anak lewat masuk kelas... ada lagi 5 minit.. hehe...

Ok hari ni nak kongsi kegembiraan MaDiHaA bila diumumkan sebagai salah seorang dari pemenang Tun Telani's 1st Give Away pada bulan March yang lalu... umakk aihhh... lama dah kan..hehe.. biasalah.. entry Dapur MaDiHaA ni memang banyak entry tertunda.  Kat rumah asyik sangat ambil gambar makanan yang dimasak.. tapi payah benor nak snap gambar2 hadiah.  Apa tidaknya.. setiap kali snap gambar dalam keadaan tergesa2 sebab suami & anak2 dah menunggu untuk makan. Lepas makan bergegas sambung kerja2 rumah yang lain pula.. sebab tu selalu terlupa nak ambik gambar hadiah ni.  Akak minta maaf ye Tun... Apa2pun.. akak ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi mengadakan 1st Give Away tempohari.  Hadiahnya berupa 2 buah buku resepi memang menjadi idaman ramai blogger2 masakan termasukla MaDiHaA. Tak sangka pula menjadi salah seorang pemenang.  Lagi tak sangka pemenang yang seorang lagi ialah CT Zaliedana yang mana dulu pun kami berdua pernah sama2 menang dalam Giveaway dari Lizahanum... memang ada chemistry gamaknya ye... hehehehe...

Ok jom nak tayang hadiahnya! Suka sangat2 dapat buku resepi ni.  Berganda-ganda suka bila Tun bermurah hati hadiahkan juga spatula & brush dari silicon yang sangat2 berguna tu.  Kedua2nya sudah pun MaDiHaA rasmikan setiap kali buat kek atau kuih muih.  Brush tu MaDiHaA pernah guna masa buat Kare Pan dulu... senang kerja.. hehe... TQ so much ye Tun.  Moga Tun dimurahkan rezeki selalu hendaknya. Amin...

Buku resepi Cupcakes, Cookies & Coffee Cakes hadiah dari Tun Telani's 1st Giveaway



Bertambah suka bila Tun bermurah hati berikan juga spatula & brush dari silikon.  Sangat2 berguna dalam menyediakan kek atau kuih muih.  TQ Tun!



Ok sekali harung MaDiHaA angkut juga award dari Nasya yang dah lama juga dia suruh ambik ni.  So MaDiHaA gabungkan terus dalam entry ni... sesuaila kan.. hehe... Terima kasih ye Nasya sudi bagi akak award ni... Best Blog lagi tu... ye ke best blog? Ramai lagi blog lain yang lebih best sebenarnya.. Blog MaDiHaA biasa2 je... hehe...


Award dari Nasya

Terima kasih!

7 comments:

Cheida_Mymee said...

Tahniah akak :)

Mori Said said...

tahniah madiha...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah!Syoknya dapat buku resepi tu ya....

Bbwana adienia said...

salam kak madihaa..

wah, tahniah la dapat menang hadiah tu..best la kan..

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum kak...
nani baru balik dari spital amik result darah fiyya... bad news.. tapi insyaALLAH.. nani redha... moga allah beri fiyya kekuatan... dan tabah...
Result detect fiyya ada thalasemia treat..

and ape pun.. TAHNIAH utk akak sbb dpt hadiah GA tu..

Amie said...

Assalamualaikum Madiha,
tahniah... seronoknya dapat hadiah, bertambah koleksi buku resepi ye Madiha...

tun_telani said...

Salam kak madihaa.. tun kat kemamang niii.. sungguh seronok balik kampung walaupun makin lama x jumpa hasben (dia mengundi kt segamat).. huhu....
wah.. malu je siap ada tayang tulisan tun yg sgt comot itu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...