Terima kasih kepada yang sudi follow....

Thursday, July 21, 2011

Stylish Blogger Award dari Cik Cek, Nurul, Zaliedana & NoorSafone & Thank You Card dari Kak Ham

Assalamualaikum semua............


Dah petang barulah sempat menjenguk blog hari ni.... Pagi tadi aku tak masuk ofis sebab pergi ke sekolah kakak Dini yang mengadakan Hari Sukaneka kali ke 51.  Kakak Dini masuk acara perbarisan.. tapi ibu tak sempat nak tengok dorang buat persembahan pun sebab sampai terlewat sikit... Lepas hantar kakak Dini ke sekolah awal2 paginya.. hantar pula adik2nya ke sekolah tadika & ke rumah baby sitter...lepas tu ibu pusing balik nak ke sekolah kakak... melalui jalan Klang Lama tu jalan bukan main jem lagi... dah tiba sekolah.. cari2 parking yang dekat2 semua penuh... terpaksalah parking jauh & menapak.. hmmm... katanya dorang menari Chicken Dance kali ni... melepas ibu nak tengok... cuma dapat dengar musicnya aje dari jauh masa ibu tengah menapak menuju ke sekolah.. Elok aku nak sampai ke tepi pagar sekolah.. dorang dah abis menari.. cuma sempat tengok tengok berbaris nak keluar padang aje.. Tahun lepas pun gitu jugakk... dorang menari poco2 itupun ibu sampai lewat jugak... melepassss ler jugakkkk... hmmm.. dah macam lagu S.M Salim ler pulak.. hahahaha... Tapi apa2pun.. enjoy jugak tengok pasukan sorak bagi rumah sukan masing2 membuat persembahan lepas tu.. then barulah acara sukaneka diadakan... Itu yang dah petang baru dpt jenguk blog.. sebab masuk kerja half day aje... aishhh.. panjang lebar lak bercerita... 

Oklah.. tujuan sebenar entry ni sebab nak letak award yang kawan2 berikan... dah beberapa hari kawan2 bagi award ni.. rasanya hari ni sesuailah aku update award ni sebab nak update masak2 pun rasa takde mood pulak nak edit2 gambar... so... layan award jelah yer...

Terima kasih kepada ketiga2 sahabat blogger yang sudi memberikan award2 ni yer... Ketiga2 mereka memberikan award yang sama semuanya..

Award Stylish Blogger yang pertama ni pemberian dari  Cik Cek



Yang kedua pula dari Nurul




Dan yang ke tiga ini dari CT Zaliedana
  




Dan yang terakhir dari NoorSafone... atau lebih mesra ku panggil mama... terima kasih buat ke empat2 orang yang sudi bagi award ni yer...

Mengikut syaratnya... award ni mesti diberikan pula kepada 8 orang blogger2 yang lain.. yang ni KIV dulu yer.. nanti kalau sempat BW aku tengok sapa yang layak menerima & belum dapat lagi award ni yer.. 


Ok... dan terakhir sebelum terlupa... aku angkut sekali kad tanda terima kasih dari Kak Ham kepada kawan2nya yang telah mengucapkan hepi besday buat beliau semalam.... aku hanya sempat SMS aje.... Thanks ye Kak Ham. Saya doakan semoga akak dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & sentiasa sihat & ceria2 selalu bersama family tersayang...

6 comments:

Juwita Jamaludin said...

salam kak banyaknya award..:) saya pun belum gantung lagi ni.. tgk akak punya teringat saya lum gantung..:)

Ruziawati Yusof said...

byknya dpt award! tanda kak ratna disenangi dan disayangi ramai!!

Naz said...

Kak Madiha... Huiyoo...bnyknya award... Tahniah ye kak.. Kak, lagu chic dance tu mmg budak2 suka kan.. Terbayang2 cam ne dia org menari.. Mesti comel..

cik cek said...

Sekali gus gantung...he he he...byknya dpt award...ape2 pun tq Madiha..sudi amik award yg diberi...tq tq ....:)

~K Ham~ said...

as salam ratna....terharu gembira sgttttttttttt bila ratna sudi tepek kat dari rumah maya kak ham ke rumah maya ratna yg mmg femes ni..terima kasih..terima kasih..terima kasih....terharuuuuuuuuu....rasa nak peluk dan cium ratna...muahhhhhhhh

Zaliedana said...

Assalam kak,tengs bebanyak akak sudi amik n gantung award nih,Sy rasa terharu sgt kak,igtkan akak dah xsudi..Sejujurnya sy suka n bersyukur sgt dapat bersahabat ngan akak..Selalunya komen2 akak di setiap n3 sy,mmg komen yg jujur n sejujurnya..Teng bebanyak ya kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KongsiResepi.com