Friday, July 1, 2011

Makaroni Goreng Pedas Berempah lagiiiiiiii....

Salammm......

Quick update aje ni............ so masukkan entry menu ulangan ni ajelah yer.. nak cepat ni.. nak sambung pi stockcheck pulak.. ni pun buat autopublish masa rehat sementara tunggu 'counter' siap solat Jumaat.. hehe....

Thanks Kak Nor @ Secubit Garam untuk resepi Makaroni Goreng Pedas Berempah ni.......... ini second time saya masak ni... masak masa ma & adik2 yang datang minggu lepas... kali ni.. saya masukkan crab stick, udang & chicken ball.... belasah aje apa yang ada dalam petiais tu... sayur pulak.. saya tambah brokoli selain carrot & capsicum..

Layan gambar yer... kalau nak resepi sila klik SINI..


Selamat mencuba!

10 comments:

Mama Gee said...

ni feveret g ni.... :)
sodappnyaaaa

ijayuji said...

Salam kak madihaa!!! wooooooooo!!!!! sedap ni kak! kita pun dah buat belum publish lagi malas betulll nak masuk n3 hihihi.... meriah dgn umat ya kak, semakin sedap!

Mama Hawa/Mama Nani said...

Salam Madihaa...
kalau mee2 atau pasta2 kat rumah mama mmg laku.. Ni mesti anak2 madihaa suka mkn kan3x...

♥LOVE2COOK♥ said...

Layan gambar je kak??? Hehehehe...sedap nampak macaroni goreng! Yummmm :)

Hafizah Mohamad said...

sedapnyerrrrr...ni buat kalau anak sulong fiza mmg sukes sgt ni....=)

CT Delima said...

As'salam ratna

sesekali pekena macaroni pedas memang terangkat kan. ct pun buat gak, tapi pasta pedas jugalah tapi tak sampai berasap teling lagi.. hihihi

AZLITA AZIZ said...

salam kak..
waaaa... ni mesti betul2 sedap ni... kalau dah cuba banyak kali.. nanti ita nak try lah.. adoiii.. dah terliur dah ni..

cik cek said...

Salam madiha...kalau dah berkali buat confirm sedap ni...kechur lak kak cek tgk....teringin lak nak makan walaupun perut dah kenyang...nak sikit...he he :D

K.Nor said...

heheheheheh.. buat lg ya.. mekasih.. sedap tu mcm2 harta karun ada dlm.. :)

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum akak...
lapar ler tgk makaroni tu akak... sedapnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...