Terima kasih kepada yang sudi follow....

Wednesday, March 28, 2012

WW - Tempahan Apam Dot-Dot...

Assalamualaikumm....

Hari ni wordless wednesday dengan entry tempahan apam dot-dot dari Leen. Kali ni dah 3 kali Leen order apam dot2... kali ke dua baru je 2 hari lepas.. tapi terlupa nak ambik gambar.. hehe.. Kali ni Leen order on behalf of kakaknya yang nak hantar apam dot-dot ni ke tadika anaknya. Kakaknya merasa apam yang ku buat ni masa Leen order dua hari lepas terus berkenan nak order. Terima kasih Leen sudi order apam ni & siap promote lagi pada kakak leen.. kalau nak order lagi.. calling2lah ye.. hehe..

100 biji apam dot-dot dengan filling kiwi, blueberry & strawberry


Jumpa lagi...

7 comments:

~~DAPUR KECIL KU~~ said...

wah..wah..syabas kak long nampaknya dah berjinak2 dgn apam ni he..he..
nanti sampai satu masa mcm sy jgn kata nak mkn nak tengok dah tak lalu hu..hu..klu dah ari2 duk ngadap tu aje.
kak long klu mega order jgn lupa ajak kita yer blh syer2 klu tak larat kih..kih..tamak betul sy ni.tp wat apam ni tak leh sambil wat benda lain laj

~~DAPUR KECIL KU~~ said...

menjawab soklan kak long tu yer
lemon curd harus di cuba sy simpan dlm peti ais thn lama tp klu tak suka masam sgt letak 1/2 biji jus nya dah cukup sy letak 1 biji lemon.
kek buah tu antara resepi yg paling kurang gula dan tak manis sgt sbb manis ala2 buah aje.lgpun klu tak nak manis guna gula perang jgn guna gula putih.utk satu adunan tu dpt dlm sekilo.cubalah buat yer kak long memang sedap

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

hahaha.. sesaja gatal tangan ambik order apam ni ida.. padahal byk benda lain nak dibuat bila sampai umah.. sampai umah pun dah kul 7 lebih.. faham2 ajelah.. mana nak masak utk dinner, nak settekan baju kotor & segala mcm kerja rumah lagi.. sib baik kakak dini dah boleh handle sendiri pakaian sekolah dia & adik2 (iron sendiri).. mmg betul kalau dah ngadap buat apam ni dah tak boleh buat kerja lain.. setakat order sikit2 boleh la.. ini pun kul 1.30am baru dpt titon.. kalu mega order utk hari cuti bolehlaa nnt kaklong calling2 ye.. kehkehkeh...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

mmg rasa mcm nak buat kedua2nya... tp belum betul2 kuat seru yg dtg.. hehehe... kdg tu beli lemon tergolek2 dlm esbox berminggu2.. hehe.. bab kek buah tu pulak kena tanya bos dulu dia suka dak mkn... hehe.. anyway tq jawab soalan kaklong..

zila 4ever said...

salam kak,
wahh comel2 kak..sy suka apam nie..sedap.:)

ALoNa CintamaniszLite said...

100pcs akak amek rm brp ye??

Qasey Honey said...

waduhhh kak...kemain mbolat2 naiknye apam dotdot tu...kaler pon sgt sweett...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...