Monday, March 25, 2013

Ada lagi yang sudi menempah.. alhamdulillah..

Assalamualaikum... 


 
Alhamdulillah... tempahan kilat namanya ni.. hehe... customer sms kata nak order apam untuk esok..  tp nak ambik malam tu jugak.. alamakkk!! Mujurlah order hanya 50 biji & kebetulan pula minggu lepas hubby kerja malam... bermakna bila MaDiHaA sampai rumah mr. hubby dah siap masak dinner sebab dia nak berbekal ke tempat kerja.  Tambahan pula malam tu anak tak pergi mengaji sebab malam Jumaat.  Makanya dengan yakin MaDiHaA pun ambil jugalah tempahan ini.  Itupun sebab adik manis yang order ni cakap tak kisah pukul berapa siap pun.. dia sanggup tunggu..  hehe...



Terima kasih ye Elina yang sudi order dari akak.  Sanggup datang rumah walaupun tak berapa tau jalan sebab baru 2 bulan duduk di Selangor ni... Alhamdulillah.. jumpa jugak cari rumah akak ye... lain kali senanglah kan dah tau jalannya..

13 comments:

Mamasya said...

Aslmkum Ratna
Comei lote dan terang elok warna apam itu.rezki tu dpt tempahan segera. moga terus murah rezki...

Lya Colours said...

sedap sebab tu orang tempah. hihi. kalau dekat saya pon nak tempah

Yatie said...

cantik dan halus mulus je apam ni...cuti sklh ni mcm nak buat utk anak2...tapi ikut mood lerrrr..he3..

hana said...

kok gebu-gebu comel-comel gitu! gerammmm!!!!

Azueriena Norash said...

comerl jerk apam polkadot kak madiha...kalau dekat nie kompom nak ngoder jugakk niee

Ratu Hatiku said...

comelnya apam tu, syg plak nk mkn hihihi

mama sara nur said...

Comel apam ni sb tu jd kesukaan ramai
rezeki kan k madiha jgn ditolak, selagi terdaya mesti penuhi permintaan customer

Mat Gebu said...

Kenan sangat yg kaler merah putih tu....swweetttt...

laskar pelangi said...

Gebu je apam tu.Dah la comel,sayang nak ngapppp ni :D

adda syuhada said...

sedapnya..

rahel said...

Memang gebusss je apam ni...berkenan la..

nur elina said...

most walcom kak madi hehehehhe4 sodap2 hehehehheheh next time leh tmpah lg heheheh

siti sabri said...

Cantik padanan merah putih .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...