Wednesday, March 20, 2013

Tempahan Puding Pelangi & Puding Kastard Jagung

Assalamualaikum salam jumpa lagi...  

Cakkk!!  dah gaya budak2 pulak main cak cak.. hehe...


Quick update je ye petang ni... pagi tadi dah banyak celoteh.. so petang ni tak payah ngomel panjang2.. hehe..

Sekadar update order pada hari Sabtu minggu lepas.  Order dari seorang kakak dari Putra Jaya... jauh tu.. sanggup kakak ni datang jauh2 hingga ke Bandar Sunway nak ambil order ni..  Tapi maaf sangat2 terlupa betul nak tanya nama kakak ni.. alahaiii.. maaf ye kak.  Terima kasih sudi order dengan MaDiHaA ye.. katanya nak dijadikan buah tangan untuk di bawa ke Seremban kalau tak silap.. mudah2an kakak yang menempah & orang yang menerimanya berpuas hati..


Seloyang Puding Pelangi & seloyang Puding Kastard Jagung.. Seronok bermain dengan warna ni.  Jadi tidaklah jemu si pembuat asyik dengan warna yang sama je.. kalau hari tu guna warna biru ala2 biru turquoise .. kali ni warna hijau epal pula.. hehe... 

Kalau ada yang nak menempah jangan lupa sms nombor MaDiHaA kat sebelah kanan tu ye..  Terima kasih.

Jumpa lagi..

9 comments:

lieyalatif said...

Wahhhh nampak sedap kak....meleleh tgk...moga murah rezeki akak...

ilahjy said...

rajen ratna tak putus2 amek tempahan..teruskan..tahniah..cantik kala tuu pandai nooo buat

Mas said...

cantikk puding tu kak..
alhamdulillah...moga makin murah rezeki akak sekeluarga

Azmatun Ismail said...

kak cantik sangat puding tu tengokpun dah terliur, kak nak minta resepi puding jagung boleh ke ?

zila norazila said...

alhamdulillah rezeki tue kak madihaa ..jgn ditolak..moga lbh suksess lg pasnie tau..dua2 sedap..tgk pun dh tau:)

ishy77 said...

Sedapnya....teringin nk belajar buat..

rahel said...

Yang ni memang nyaman....semakin maju yea...

Nooriah Abdullah said...

wah cantik lah kedua2nya tu Madihaa terliur ni akak tengok,dah berbisnis jugak ya alhamdulillah kan ..

Hafizah Mohamad said...

cantiknya kak...tgk puding tu pun dah sedap...kalau makan lagi la sedap....sedapnyerrr....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...