Friday, April 18, 2014

Tempahan Kuih Muih...

Assalamualaikum & salam Jumaat semua....


Pagi Jumaat selit gambar2 tempahan dulu ye.  Kalau ada masa & kerajinan boleh update resepi pula.  Itu pun kalau berkesempatan la ye.. almaklumlah... bukan boleh ngadap blog lama2... keje wajib diutamakan...

Oklah takmau bebel panjang2... layan je gambar2 order yang lepas ni ye... Order terpaksa dihadkan bergantung pada jadual catuan air.  Harap semua customer memahami ye.. Maaf pada customer yang terpaksa MaDiHaA tolak order2nya tu...

Order dari Kak Mas yang tinggal satu taman dengan MaDiHaA.. Ada dua orang customer nama kak Mas ni.. hehe.. yang baru2 ni Kak Mas dari Puchong.. yang ni Kak Mas yang rajin dok order apam polkadot untuk kawan2 opisnya tu.. hehe.. TQ Kak... rajin order dari saya.. jika ada yang terkurang saya mohon dihalalkan ye...


Order dari Mastura.. 2nd time order apam.. kali ni order 200 apam baby polkadot pula untuk besday anak daranya... terima kasih Mastura..


Order dari dari Siti.. 50 apam polkadot warna merah permintaan dari Siti.  Filling campur2 katanya... TQ dik untuk tempahannya ya..


Repeat order dari Iezah Azizam... tapi kali ni order 50 kuih cara berlauk & 50 apam gula hangus pula.  TQ Iezah.. harap dihalalkan jika ada yang terkurang ye..

Terima kasih buat semua customer...

5 comments:

IeRA said...

Alhamdulillah... byk tempahan tu. Buat seorang ke

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

ye IeRA... semua tempahan akak buat sorang2 je.. takde pembantu.. cuma kadang2 en. suami tolong belikan bahan2 di kedai jika akak tak berkesempatan..

ieda immi said...

akk nie terbaik lah
bila dah lama x mai
macam2 menu ada haaa
x sanggup rasanya .. ekekekke

Fazleyatul Aini said...

dah lama tak buat kuih cara berlauk

tun_telani said...

Salam kak Madihaa.. alhamdulillah, moga makin murah rezeki akak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...