Terima kasih kepada yang sudi follow....

Tuesday, August 30, 2011

Salam Aidilfitri dari MaDiHaA sekeluarga...

Assalamualaikum semua....

Hari ni rasanya dah ramai yang dah berada di kampong halaman masing2.  Tak kurang juga yang masih berada di jalan raya menuju ke destinasi masing2.  Kami masih lagi berada di PJ kerana suami masih lagi kena bertugas 4 petang ni hingga 12 tengah malam nanti.  Cadang2 kami akan bertolak pulang esok ke kampong MIL di Raub. Cuma belum pasti nak balik pukul berapa. Biasanya kami aim sampai bandar Raub dan sempat beli sikit juadah berbuka di bazar Ramadan di sana... maklumlakan.. lain bazar lain jenis2 juadahnya... hehe.. 

Oklah di kesempatan ini MaDiHaA ingin mengucapkan Salam Aidilfitri & Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua pengunjung di Dapur MaDiHaA ni... Maaf jika ada terkasar bahasa selama berblog atau meninggalkan komen di blog kengkawan ye.  Andai dipanjangkan umur.. bertemu lagi selepas raya nanti.  Tapi tak pastilah kalau2 boleh online dari kampong sebab kat kampong line tak berapa bagus sangat.  

Apa2 pun.. ini adalah sticky post... sila scroll ke bawah untuk n3 seterusnya...


16 comments:

Lya Colours said...

selamat hari raya kak madiha and family
pstt: comel adik alin

quinnie said...

selamat hari raya aidilfitri buat kak ratna sekeluarga..:)

Yatie said...

Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin buat akak sekeluarga...comel2 anak akak..

PatinPasta said...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat akak sekeluarga. Travel safe and have fun :)

ICook4Fun said...

Wishing you and your family Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Have a safe journey balik kampung.

Amie said...

selamat balik kampung Madiha, Amie dah selamat sampai... line tenet ok.... comel2 anak dia.. nak bawa balik kat rumah Amie ye...

Mamasya said...

Slmt Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat Ratna sekeluarga. Kemaafan dipohon jika ada salah kata dan silap bicara selama ini. Semoga semua ceria bergembira di lebaran ini meraikan bersama sanak saudara sahabat handai.Slmt pulang ke kg..

AZLITA AZIZ said...

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan batin
Dari
Azlita Masam Manis

Juwita Jamaludin said...

comelnya anak2 akak.. selamat hari raya kak.. maaf zahir dan batin

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum akak..
comeynya mereka semua akak.. geram tgk...

Salam Aidilfitri buat akak sekeluarga... Maaf zahit dan batin..

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

SELAMAT MERDEKA RAYA BUAT MADIHA SEKELUARGA, DATANG RAYA RUMAH YA!!!

ilahjy said...

salam dinda kusss
kekanda dah amek kad raya tuu comel2 nya anak buah along... mohon kemaafan dari kekanda semoga persahabatan kita terus kekal abadi..aminnn

Sizuka said...

k.ratna,

selamat hari raya!!! minta maaf sangat tak singgah kat sini for more than 2 weeks. thank you for the support.and insyaAllah, i'm back for good :)

Lovely Kitchen said...

Selamat Hari Raya maaf zahir batin kak Madiha...2 puteri 1 putera--> sama cam E-na kak...

amie said...

Assalamualikum Madiha,
kita pun ternanti-nanti Madiha kembali ke dapur ni...

Amie pantang nampak soto! Terliur ni.... kang malam termimpi pulak, sebab di sini memang tak jumpa soto sama macam yang kita buat.... lagilah begedil tu! Eh, adik comel tu pegang begedilke pegang mufin?

ratna husna. said...

selamat ari raya ratna dan keluarga tersayang.maaf zahir dan batin.dr lina classmate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...