Friday, February 21, 2014

Alhamdulillah... TQ Nuffnang!

Assalamualaikum & salam Jumaat....


Alhamdulillah... pagi Jumaat yang mulia ini nak berkongsi kegembiraan MaDiHaA.  Alhamdulillah cek Nuffnang yang ditunggu2 sampai juga akhirnya.. sampai minggu lepas.. tapi baru semalam sempat ke bank.

Tiada niat nak menunjuk2... sekadar berkongsi kegembiraan & membina semangat
blogger2 baru utk terus rajin berblog...

Syukur alhamdulillah.. dapatnya taklah banyak mana berbanding blogger2 hebat.. tapi syukurlah dengan rezeki yang ada ni kan.  Bukan senang2 orang nak bagi kita duit betul tak? Duit ini nanti MaDiHaA bercadang nak gunakan utk buat cermin mata baru menggantikan cermin mata lama yang dah calar teruk.  Apa tidaknya.. dah lebih 6 tahun digunakan.. hehehe.. teruk kan? Berbaloilah pakai 6 tahun sebab buat dulu habis 8 ratus lebih sebab pilih cermin mata tahan silau & yang boleh bertukar kaler bila terkena panas.  Mata ni jenis tak tahan silau... bila silau rasa macam tak boleh nak celik & berair.  Jadi MaDiHaA rasa sesuai sangatlah duit hasil berblog ni digunakan untuk buat tambah2 harga spek baru...  harga spek pun dah naik sekarang ni... takde yang turun.. semuanya naik..

Terima kasih pada semua pengunjung blog MaDiHaA ni ye.. tanpa anda.. tak mungkin MaDiHaA dapat kumpulkan duit sejumlah yang tercatat di situ... Terima kasih sejuta kali... hehe..

Jumpa lagi...

10 comments:

Irfa said...

banyak tu ;)
tahniah ye
slmt ber'spek' baru

Bbwana adienia said...

salam kak..

wah, bestnya..saya pun tumpang seronok juga..tahniah.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah... banyak juga tu Madihah ... motivasi utk akak juga ni.. akak baru jer daftar Nufnang 5 bulan lepas..

Tahniah.. boleh reward atas diri sendiri..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah... banyak juga tu Madihah ... motivasi utk akak juga ni.. akak baru jer daftar Nufnang 5 bulan lepas..

Tahniah.. boleh reward atas diri sendiri..

Gee® said...

Waaaa...bestnya.... belanja laaa

LiNa_Pg said...

Alhamdulillah rezeki...
Terasa2 macam cash out jugak ni...lama dah BE tak menyinggah

Sue Bee said...

amaun tu sgt banyak..tahniah, rezeki kan..dapat lah buat spek baru nanti

Angah said...

alhamdulilah rejeki

ninazsyafinaz said...

Alhamdullilah..rezeki

myda_ahmad said...

banyak jugak tu!!!..saya x tau nuffnang nie,baru je bln lepas join..stat blog dh dkt 3 thn..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...