Friday, February 14, 2014

Apam-apam ku yang comel.... (mood perasan.. hihi)

Assalamualaikum....

Berjumpa lagi kita ekk... tetiba je mood update bagus hari ni...... yelah.. bila tak sibuk bolehlah mencelah kejap.. bukannya nak curi tulang.. sebab tulang pun tak berapa nampak ni.. yg nampak isi & lemak2 aje.. kikikikiii.. jangan maree.. gurau2 petang jemahat.. ehehehh..

Ok dah..! nama pun mencelah.. jadi takyah nk sembang panjang2.  Just to share rezeki MaDiHaA yang lalu... syukur alhamdulillah.. peminat apam polkadot & apam ladybird masih ada... maka tak putuslah rezeki MaDiHaA dengan tempahan dari customer yang memerlukannya.  Terima kasih buat semua customer ye.. especially Kak Mas yang dah jadi regular customer MaDiHaA... TQ kak sebab sokong bisnes kecil saya ni...

Ni semua Kak Mas & friends yg punya... inti kesukaan ramai... inti coklat homemade.. comel tak kak ton? hihi...


Kak Mas punya juga... nak bwk blk kg katanya... inti coklat juga.. TQ kak..


Ini kawan satu company punya.. tp dia kat warehouse.. MaDiHaA kat HQ.. kirim dengan bos masa dia nak pegi buat audit kat warehouse/kilang/store.. hehehee... inti campur2... coklat, kaya, bluberry & strawberry.


Order dari kawan cyber masa berfotopages dulu.. Iezah Azizam untuk hantaran majlis tunang adik bongsu dia.  Kenal dah lama di alam cyber.. tapi tak pernah bersua lagi... kalau dia order pun.. hanya suami dia yg ambil order.. jadinya.. dpt jumpa ngan suaminya je.. tuan punya badan tak jumpa2 lagi.. kekeke.. TQ ye Iezah... minggu depan dia ada order lagi tu... hehehe..




Ini pula order dari Suhaila untuk anak2nya bawak ke majlis Maulidurrasul kat sekolah... t.kasih Su...


 Dan yang terakhir juga dari kawan2 kak Mas.... TQ kak.... kak Mas la yang tukang order & tukang ambil dari MaDiHaA bila kawan2nya order... baik hati sungguh la akak ni kan... very sporting... moga dimurahkan rezeki buat akak... amin...
Jika teringin nak merasa hasil tangan MaDiHaA sila2lah sms/call MaDiHaA 019-3171150.   Apam ni sesuai sangat dihidang untuk majlis harijadi anak2 atau apa juga majlis keraian. TQ.

10 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum kak..
hmm nak mencelah yer.. keje dah siap blom? muahahaha ada gaya mak tiri dak? kahkahkahh..
>> memang apam akak comel2 belaka.. seronok tengok kerja tangan akak yang kemas.. semoga murah rezeki selalu ye kak.. aminnnnn

Gee® said...

memang comey...

Zee Suhaini said...

bukan perasan lagi ni kak..memang comel pon..

Irfa said...

arghhhhhhhhhhhhhhhhhh tidak
comey sgt,syg nk mkn

Eellee Nana said...

comei apam
look real^^
of course makan pun sedap ni


: Kebaikan Yogurt untuk Kulit

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Comey2 apam nya..sayang lak nk mkn..hehe

Fazleyatul Aini said...

memang menyelerakan dan comel2 sangat

Bbwana adienia said...

memang comel2 semua apam tu kak..pelbagai kaler..cantik!

mama sara nur said...

Assalam
Comel2 geram tgknya
Alhamdulillah rezeki

Fai CeritaCinta said...

apam ladybird tu SANGAT CUTE! kalau akk kat area JB, fai mmg dah tempah dgn akak kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...