Monday, April 11, 2011

Award dari LOVE !

Assalamualaikum & selamat petang semua...

Hari ni terbantut nak pos resepi gara2 dok melepak kat mukabuku.. hehehe.. Bukan sehari suntuk kat sana... tp biasalah kan.. sambil kerja sambil bermukabuku.. sudahnya blog tak berupdate la... hehe.. takpelah.. untuk hari ni.. aku nak pos award yang diterima dari love2cookPertama kali dapat award dari LOVE...  Thanks ye LOVE sebab ingat juga U kat I ni ye... 

Suka sangat dengan award yang sangat cute ni.... LOVE... I ambil award yg berkaitan dengan dunia masakan ye... Thanks again LOVE!




Thank you very much LOVE!

5 comments:

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

tahniah2! saya pun nakkkkkk....^__^

MULAN said...

congrats... mmg patut dapat sbb pandai masak.. kalau duduk dekat, kita pi mintak sikit2.. sepiring ke.. hehehe...

Anonymous said...

salam kak..
memang layak akak dpt award ni :)

ha...td lepak kat fb msti syok duk chatting ye..hehehe

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi Kak...Love baru berkenalan ngan akak kan. Kalau tak, mesti dah selalu bagi award kat akak! hehehe ;)

You deserved those awards dear, thanks for accepting them!

Citarasa Rinduan said...

tahniah kak Ratna...
anda memang layak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...