Terima kasih kepada yang sudi follow....

Friday, April 29, 2011

Award dari Saza Haiza & Tahniah buat Antan Bertingkah

Assalamualaikum...

Kali ni ku nak update dulu award & juga bunga dari rakan2 blogger yang telah sudi memberikannya pada aku & juga kawan2 yang lain.

Ok.. nak ucapkan terima kasih banyak2 pada Saza Haiza yang sudi bagi award ni katanya khusus kepada blogger yang banyak memberi maklumat & ilmu masakan.. tak sangka pulak blog setahun jagung Mamawandiha ni turut terpilih.. terima kasih banyak2 ye Saza.. 



Dan kat bawah ni pula ialah award kepada semua follower blog beliau. termasuklah aku salah seorang darinya.  Untuk pengetahuan kawan-kawan semua.. Blog Saza juga penuh dengan maklumat berinformasi serta pelbagai petua yang dikongsikan.. Tak rugi kalau rajin jenguk2 blog Saza sebab banyak betul ilmu & petua yang boleh kita ambil & amalkan.. Thanks ye Saza untuk 2 award ni...




Di bawah ini pula... pemberian dari Antan Bertingkah kepada semua sahabat mayanya sempena ulang tahun pertama blog beliau.. Tahniah diucapkan pada Antan Bertingkah... semoga persahabatan ini berkekalan hendaknya dan sama2lah kita teruskan minat yang sama berkongsi resepi2 buat semua kawan2 yang sudi bertandang ke blog kita... semoga ilmu yang sedikit itu akan memberi manafaat kepada semua.. amin...




Semoga bertemu lagi & terima kasih.

1 comment:

saza_haiza said...

Sama2 kak Madiha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...