Wednesday, April 6, 2011

Takoyaki lagii.......


Assalamualaikum & selamat malam semua.... 

Uikksss.. rasa lain macam pulak bila sebut selamat malam... rasa macam dah nak masuk tidor jer hahh... hahaha... 

Oklah.. actually takde nak kongsi resepi baru pun.. sesaja je nak tayangkan menu ulangan.  Buat lagi sekali sebab terasa tak puas makan waktu majlis harijadi Alin tempohari.  Anak2 pun dah meminta2.. jadi pegilah cari bahan2 yang dah abis tu terutama bahan2 sos & jugak fillingnya tu.. Yang lain2 tu dah sedia ada kat rumah.. so malam bila entah eikk.. (lupa dah) godek ler 2 adunan takoyaki ni & jadilah menu dinner kami malam tu...  En. abang pun pasrah jer dinner dengan Takoyaki ni... (takde komplen / bantahan.. maknanya sukalah tu.. ) hahahaha.... Hambek ko.. puas makan.. sampai tak habis2an siap boleh buat breakfast keesokannya.. muahahaha... tamak sangat.. 

Oklah.. just layan gambar2 jelah ye.... resepinya ikut resepi yang dulu jugak.. boleh  KLIK SINI kalau nak resepinya yer... 



Rasanya.. semua orang dah siap makan malam kan? Jadi... selamat menjamu mata lah yer.....

8 comments:

M a W a D D a H said...

sedapnya takoyaki tue....xnak pos kat sini ker seketul dua? hehehe

Sizuka said...

rindunya nak makan takoyaki. :D

K.Nor said...

teringat masa buat takoyaki aritu dgn along.. 1st time dia buat dan makan.. mmg dia suka dgn rasa takoyaki ni.. kena tunggu dia balik dulu la baru rasa teringin nak buat lagi :)

Bee said...

uish3x...betul2 menggoda jiwa...!!!

Zaliedana said...

Kak,
Mmg sedap kan takoyaki nih,puas mkn,wat sendiri,kalo beli 3ketul jer dah rm4.50..

cik cek said...

Emmm....sedapnya Madiha....kak cek tak penah buat takoyaki ni....he he....tgk je la dulu...

norhidana said...

ish2... saja je tau kak...
tayang lg... aduh terliur nih
dh tu siap blh bt dinner ngn bfast lg heheh
dh ala2 jepun ek tak mkn nasi tu hehehe

Sari Yusa Ibrahim said...

mcm ni punya banyak, memang kenyang tak hengat... tapi sedapkan takoyaki... urmmmm... teringat2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...