Wednesday, April 13, 2011

Award & Ole2 dari Kak Jee, Niezza, Mas Duniaku, Izah & Norsafone

Assalamualaikum semua....
Hari ni... hari mengumpul award & ole2... Terima kasih kepada semua yang sudi memberi ole2 & award ni yer...

Ole2 dari Kak Jee yang menghargai semua follower & pengunjung di blog beliau.. thanks Kak Jee..


Seterusnya ole2 dari Niezza yang berada di Finland sempena 1st anniversary blognya... tahniah dik & thanks untuk buah tangan yg cantik ni yer... semoga terus berblog & sama2 berkongsi ilmu masak2 dengan semua...


Sahabat blogger ini pun baru saya menyambut 1st anniversary blognya... Mas yang sangat rajin mencuba pelbagai masakan.  Thanks ye Mas...  akak suka bunga tu... semoga terus rajin berkarya, masak2 & berkongsi resepi sesama kita...


Ini pula... award yang cute dikongsikan oleh Izah. Thanks ye Izah.. terselit jugak nama akak dlm list mu.. hehe... maaf terlambat ambil... hehe...



Dan yang terakhir buah tangan dari Norsafone kepada semua followernya... thanks kak...







Terima kasih kepada semua teman2 & sahabat blogger yang sudi memberi award & ole2 yang sangat cute ni ye... semoga persahabatan kita di alam maya ini akan terus mekar mewangi hendaknya...

4 comments:

izahdaut said...

akak...
mekasih sudi..
sayang akak...ececeh..tu klu akak tngah memasak cute camtu la jugak kan.hihi

KSWSK said...

byknya award akk dpt

ieda said...

waa banyaknya award kak .. teruja saya tgk :)

Nieza said...

Assalam kak Madiha....terima kasih sudi gantung poskad tu...suka dpt kenal ngan akak walaupun dialam maya dan blog akak pun best byk resepi2 best kat sini...semoga perkenalan kita dirahmati Allah selalu..insyaAllah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...